10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    "Szerintem egy olyan karinak amelyik csak light armort tud viselni nem szerencsés ha beszalad a mobok közé és a botjával kezd hadonászni mert vagy pillanatok alatt meghal, vagy a minstrel manáját eszi meg"

Nyilván csak akkor érdemes odamenni, ha ki tudom használni a staff strike skillt - mivel ez az egyetlen közeli DPS ami tényleg erős, és stunol is. Instanceban nagyon szépen le lehet szedegetni az idézett mobokat, főleg a macival karöltve...

". A medvével az a baj, ha passzív módban figyel hátul, akkor minek megidézni?"

Látszik, hogy nem ismered a peteket...

Lehet passzív és agresszív módban, de ettől FÜGGETLEN, hogy kit támad meg - ugyanis lehet "védő" üzemmódban (csak azt üti az LM-et támadja), illetve úgy is lehet használni, hogy _kizárólag_ azt üti, akit én is ütök. Tökéletesen lehet irányítani (lehet vele bárkit támadtatni, ill. akármikor visszahívni), csak érteni kell (kéne) hozzá.

A burglar lehet, hogy bárkit tud stunnolni, az enyém most 17-es, de ő még csak értelmes mobokat tud (riddle skill). Lehet, hogy magasabb szintem mást is tud, de ott meg már az LM is ütős (36-os szinten herb lore skill ugyebár?).

A disease levétel pedig igenis baromi fontos, ha másért nem akkor azért hogy ne kelljen feleslegesen 2-3 perceket bénázni egy helyben az instance közepén, amíg lejár a debuff - ugyanis ez alatt a buffok is ketyegnek, amik közül némelyik nem lőhető el mégegyszer (például battle lore vagy warding lore tekercsek).

A hunter és a champion simán kihagyható a csapatból ugyanúgy, könnyebb questeknél a guardian is, egyedül a minstrel aki mindig kötelező.
    Egy jól játszott LM megfelezi az instance-ban töltendő minimum szükséges időt, csak a buffokkal és debuff leszedésekkel.

DB