10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• azirafael
    Egyébként meg a jó csapat játék és ventri vagy TS használata kb 300%-ot dob a csapat eredményességén annak összetételétől függetlenül. Ismét nagyon jó példa volt erre tegnap esti két party amiben részt vettem.

Captain of the black tide (35 kveszt): lvl 34-41 party GUARDIAN ÉS MINSTRELL NÉLKÜL. Mindenki fent volt TS-en bementünk Zaukil sátrába és jó csapat játékkal kb 15 perc alatt kitakarítottuk a Bossal együtt úgy hogy csak én haltam meg egyszer de a Captian fel is támasztott még csata közben.

B4C8 (41 kveszt): lvl 39-45 full party random emberkékkel lvl 45 minstrellel. Mindenki össze vissza csapkod, a csapat minden tagja meghal legalább egyszer, talán az egész instance alatt x1 sikerül bevinni egy normális feloship manővert, pedig mindíg beírjuk előtte chat-re mit kell nyomni. Faszok nem várják meg a regent hanem rohannak előre stb. Végül megcsináltuk, de a hajamat téptem már a végén.