F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
A burgler MINDENT tud altatni/stunolni... én úgy tudtam az LM élőholtkat nem tud. Szerintem egy olyan karinak amelyik csak light armort tud viselni nem szerencsés ha beszalad a mobok közé és a botjával kezd hadonászni mert vagy pillanatok alatt meghal, vagy a minstrel manáját eszi meg. A medvével az a baj, ha passzív módban figyel hátul, akkor minek megidézni?
A mana recharge tényleg hasznos tudna lenni ha érezhetően, jelntős mennyiséget töltene vissza (mondjuk 1 skill 500+ manát)
Disease wound semlegesítés is csak akkor lenne jó haz egész csapatról leszedni,egyszrre mert általában ahol ilyet okozó mobok vannak egyszerűen nem éri meg egyesével leszedni a csapatról mert a következő egy szem mob megint bemérgezi az egész csapatot...
De ahogyan lent is írtam hasznos egy jól kezelt LM, de nem nélkülözhetetlen a csapatból, mint egy Minstrel, Guardian, Hunter, Champion.