10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lorienel
    A Minstrel többet gyógyít mint a Lore Master? Ez igaz, de a Lore Master nem is healer. Viszont arra bőven elég az a heal, hogy megmentse a Minstrel életét egy-két rázósabb situációban. Hosszú fightok alatt, nagyon jól jön a power visszatöltő képessége is. Pl. tegnap megcsináltuk az összes Arena questet, és egy két fight simán wipal végződött volna, ha nem kapok powert a Lore Masterünktől.Ja és a Lore Master buffja neked lehet nem annyira hasznos, de más class éppen annak örül. Így ebből a megközelítésből, nagyon hasznos tud lenni. Szóval nézőpont kérdése, hogy kinek mi a jobb. Én partiszervezésnél nem szoktam válogatni a jelentkezők között. Ha pl. van 2 Minstrel a partiban, akkor a legtöbb Fellowship quest tank nélkül is simán lezavarható (van mikor 1healerrel is megy tank nélkül). De voltam már 5 championnal is partiban. Na ott volt aoe meg dps rendesen. A nagyon rázós questekhez Minstrel+Guardian kötelező, a többi nekem mindegy, mert minden class-nak van valami jó tulajdonsága, biztos, hogy hasznos tgja lesz a partinak (feltéve, hogy nem sík hülye).

És nem kukacoskodás, de a captain petje is hozott már nekünk meglepetés mobokat [#wink