10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• janus84
    Blob L-M:
    Ha visszaolvasol pár embernek nem müködött, és külföldi fórumok is foglalkoztak ezzel a problémával. Amúgy úgy kéne működnie, mint nálad, való igaz, de sok helyen nem teszi sajna.
    Lyana:
    Igen az nagyon gáz lesz ha dalokat lehet bevinni, az egész az értelmét veszíti. :( Félreérthető voltam nem a billbeállításokat nem találom, hanem az fáj de nagyon, hogy csak az alsó oktávban vannak módosított hangok, és olyan módosítottak is, ami módosítás nélkül is elérhető (lásd: playnote3=playnote16). Nekem is bevan lőve, csak asdf sorra, számoknál a felső oktáv, de ott nem lehet dallamot játszani rendesen ha valami értelmeset csinálnék. --> itt gondoltam, hogy valami megoldást remélem találnak. Ha 3 oktáv lesz az 37 önálló hangot jelent, a 2 oktáv csak 25-öt, de az a 25 (ami24 :() könyörgöm csak az elsö oktávban módosít olyat amit módosítás nélkül lelehet játszani, a felsöben meg semmi. Mégcsak több keyt sem kellett volna berakniuk (csak2-vel, mert itt a 2 oktáv között még összeférés sincs, mert a hangszín is módosul [pn17 nem egyezik a pn8-al], ami nem baj, bár szvsz könnyebb kezelni, ha nincs és újabb 3 key, ehhez már tényleg midi kellene, akkor meg megint nem olyan fun). Bocs a hosszu szövegelésért mindenkitől. :p
    Várom a peccset! És félek, hogy elrontják, letölthető kottákkal, és kezelhetetlen rendszerrel. :(