F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
A játék sokban különbözik és hasonlit a wowra. Azért válaszolta ezt Lyan barátunk mert ezeket a kérdéseket már nagyon sokan és sokszor feltették(köztük anno még én is) és fogy az ember türelme. 4 faj(törpök,emberek, hobbitok, tündék=elfek). 7 kaszt: kaptain(raid -parancsnok,guardien-tank, champion-dupla fegyveres dps oszto, bulglar(debuff, láthatatlanság, stb...)-rogue,minstrel-lantos mage, lore-master-pettel rendelkező mage, hunter-messzetámadó magas dps osztó.
A pvp rendszer teljesen más mint wowban de van és nem is akármilyen(monster play), amelyet lvl 10-től tudsz használni. A skillrendszer majdnem ugyanaz(adott kaszt trainerei, kipakolhatsz action barra mindent stb...). Sok instance és iszonyatosan hangulatos játékmenet(öszintén: ötletesebb küldetések mint a wow-ban,legalabbis az első 15 szinten). Nagyon nagy vonalakban ennyi de a rengeteg ujdonságról, nem is beszéltem(pl.trait rendszer). Tényleg érdemes utánaolvasni valamilyen magazinban illetve oldalon. És tényleg akkor érdemes megvenned a játékot ha nem a mass farmolásnál és a hero szintjéhez képest irreálisan való feltwinkelésnél akad meg a szerepjáték fogalma nálad(sajnos a sok wowos kocka esettében ez előfordulhat ezért emlitettem meg). Ja és csak hogy idézzem egyik legjobb barátomat: "Google jóbarát!"(érdemes néha hozzá fordulni pl.kliens kérdés)