10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Saccard
    Hi! F.A.Q.-t elolvastam. Lenne néhány kérdésem örülnék ha válaszolnátok rá(ez nem minden topicban sikerül). Nos: 1.Ha megvettem a játékot 12000-ért meddig játszhatok vele? 2. Tényleg csak a megye területe van kidolgozva???(kicsit kicsinek találom, de lehet, h tévesen informáltak). 3. Milyen a pvp?(ez az állatbörbebujos cucc) 4. Mennyi instance(elit hely ahova csapatostul lehet lemmeni) van és mennyi a max level? 5. a rendszer ugy van megcsinalva mint a wowban(tehat az összes skillt ki lehet pakolni action barra?), és van megközelítőleg annyi skillje egy kasztnak mint az előbb emlitett játékban? 6.(ez kicsit szánalmas lesz) Lehet ugrani a játékban? Köszönök minden választ, boccs a sok kérdésért megprobaltam a jateknak minnel többet utanaolvasni(amennyit az idom engedett).

U.i.: Már 3 hónapja nem wowozok és csak azert hozza hasonlitottam a kérdéseimben a játékot mert az volt az az mmo ami igazán tetszett(guild wars, lineage sem volt rossz de talán nálam a best mmo a wow volt. VOLT.)