10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Crash88
    Előra is bocs a flémért , csak szabadon mondanám el a véleményemet végigolvasván a fél topikot.
    Szal , én kiprobáltam a jatekot még a béta fázisban , amit tapasztaltam : jó grafika erre gyurtak legjobban igen :) , ebböl következik , h szép a világ stb. Mást sajnos nem tok kiemelni , viszont ami félóra játék után már zavart : iszonyatosan rossz kezelőfelület , értsd chatrendszer inventory -lootrendszer , rengeteg mindent koppintottak a WoW-rol ...ami hozzákell tegyem , h nem jöt össze . Szal a lényeg , hogy sztem nem éri meg , legalább is tögtön nem , belefogni ebbe a game-be , nemtudni h sikeres lesz e v. sem , az egy dolog , h hú nagyon várták stb. de azt vegyük figyelembe , hogy marketing szempontbol is egy nulla .Ha megnézzük a WoW-t bár azért el lehet adni mert Blizzard , persze ez teljesitménynel , profi munkával társul . Akkor teszem fel a kérdést , h ITT ???????? Nekem a játék kimondottan nem jött be a fentebb emlitett dolgok miatt , és azt vegyük figyelembe , legalább is én biztos nem játszanék olyan játékkal , ahol """""""kevesen vannak/lesznek"""""" mégegyszerübben : vagy elterjed és a csapon is ez fog folyni bár ez = szinte a nulla eséllyel , vagy pedig a kutyát se fogja érdekelni és ezt nem kockáztatom meg ennyi , az MMORPG az adott fantasy világ felépitése melett , az emberi kommunikáció (tömeg) a főmotivum...
    Mint WoW-s azért GL&HF ,de WoW él és élni is foggal zárom ezt a kis szösszenetet.