10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek



Magyar Fansite (hivatalos)



Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]


Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

  • bunny
    #10112
    Szerintem pont, hogy az lett volna az ideális. Mert mi az ideális szintlépés? Neked 1 év, másnak fél a harmadiknak meg soha.
    Rengetegen nyafognak, hogy a lv50 Shadow of Angmar volt a csúcs. Én lv65-ön kezdtem tök kopaszon és lv75-ön kerültem olyan kin-be ahol végre csapatban játszhattam (Atáék csapata). Úgyhogy nem tudom, de azt igen, hogy pl. a stat limit ha nem tévedek lv75-ön lett eltörölve, addig pl. tök jó volt hogy lehetett játszani azzal, hogy na akkor cappy buffal megvan a fő stat cap, menjünk rá a többire. Most meg (most=lv95 amikor abbahagytam) egekbe a főstat a többi leszarva. Az is nagyon tetszett, hogy ha pl. láttad valakin a TOO szettet, tudtad hogy valamit letett az asztalra. Ha pedig megvolt a lova, hát akkor bátran kiállhatott Galtrev közepére mert megsüvegelte aki arra járt. Egy First Age cucc érték volt, emlékszem gyűjtögettük a pontokat hogy tudjunk licitálni arra az 1 max 2db-ra ami kiesett. Legutóbb mikor játszottam megvehettem a skirmish camp-ben. Tehát tök más gondolkodást igényelt mint most, és szerintem (!) aki a legendary szerverre megy az pont ezt keresi. Én a Turbine helyében indítottam volna egy lv50, lv65, lv75 cap-os szervert és max megnézném egy év múlva mi a kelendő. Esetleg (!) átjárással közöttük, persze TP-ért hogy keressenek is rajta, mondjuk ha megunta az öregfiúk csapata a lv50-et együtt migrál a lv65 szerverre.

    De azzal, hogy a lengendary szervert mozgatják, főleg ilyen gyorsan csak azt érik el hogy bele se kezd senki, minek? Ugyanúgy kiesik alólad a kedvelt aranykor. Szóval én azt gondolom aki oda megy az azért megy, mert neki az a korszak tetszik, és nem akar jó darabig onnan elmozdulni. Pl. én simán visszamennék egy lv75-ös szerverre ha ott összejönne a régi csapat és akkor szinten elkezdeni a TOO, Draigoch raideket mert az úgy ott kihívás lenne ( jó, nekünk a TOO lv85-ön is az volt :D ). Mert akkor ott a szinten a TOO T2HM nem ment, csak a T1 meg tán 2 wing T2. És az csak úgy lenne kihívás, ha lenne akár egy évünk elszöszölni vele. Aztán ha már pipa minden, mondhatjuk hogy na irány egy másik szerver, akár visszafele is.

    Na mindegy, ez csak az én véleményem, de mivel még a kliens se járt a gépemen kb 3 éve így nem releváns :)
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.09.13. 17:12:39