10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek



Magyar Fansite (hivatalos)



Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]


Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

  • PiszkosFred
    #10073
    Kulonfele tulajdonosok, mas idosik, bah, senkit sem erdekel, lepj tul ezen! A franchiset elkapo esetleges lenduletrol beszeltem, amely esetleg kovetheti a sorozatot, ha az esetleg sikeres lesz, esetleg, esetleg, ha, ha... erted. Peldaul a GoT sikere utan minden jatekhoz orrba-szajba keszultek a GoT modok, meg (felejtheto) jatekok is jottek onalloan. A zombi apokalipszis is a reneszanszat erte meg par eve, mufajtol, idosiktol, stilustol, platformtol fuggetlenul.

    Ha nem all bele (a jo draga) lotr gerely a foldbe, akkor elkepzelheto, hogy a nepek elkezdenek majd kapcsolodo jatekokat keresni. Singleplayer es egyeb moka van, eleg jok is, de mmo csak egy van, igy akar az is profitalhat a lenduletbol. Nyilvan a vilagot semmi sem fogja megvaltani, nem lesz csillogo uj rendszer, uj motor, annyi penz nincs, de ki tudja milyen apro valtozasokat hoz magaval a franchise eseteben egy esetleges kiugro sorozatos siker. Na en spec erre gondoltam.