Daemon tools 4
-
Az elso reszt mar "veletlenul" megcsináltam, mert elkezdtem telepitest és kimentem kajat csinalni... jo 10 perc mulva jottem vissza es mar regen a 2CD-t kerte!
A masodik resz, hogy xar a kepfajl énis erre gyanaxom, DE kiirtam mindharmat cd-re es DVD-ROM-bol sikerul feltelepitenem a game-et, de ugy meg nem indul el a starforce miatt! Sztem akkor megsem hibas a kepfajl, ha kiirva meg felismeri a game-telepitő!
Az tuti, hogy mikor bemountolom a 2cd-t, akkor a tc.-ben a meghajtora kattintva lathato a 2cd tartalma, de a telepito ugy viselkedik, mintha rossz cd-t latna, mert, ha uresen hagyom a meghajtojat daemonak es ugy kattintok a telepio-panel OK gombjara akkor eltunik a panel, de persze nem telepit semmit, mert nincs is mountolva semmi!
A daemon-nal a talcan jobbklikk---options---inuse check-hez ha kiveszem a pipat, akkor az 1cd feltelepitese utan, mikor berakom a 2cd-t akkor nem irja ki ezt: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." és a 3gombos panel sem jelenik meg!
Azert jo lenne lenne rájonni mi okozza ezt, hogy CSAK ezt a 3cd-s game-et nem tom telepiteni! Tuti, hogy a game-nel van baj.... de mi?