Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
nem állítottam én semmit akkor...magától ment tönkre...
Balumann
SCSI

Balumann
nemlehet hogy csak a regisztryben állítottad át véletlenül az SCCI-t?

Balumann
Mi, most azért lesz starforce kompatibilis, mert nem SCCI driver lesz a virtuális meghajtókra hanem IDE? :S

mucsácsó
akkor gyerekek nemtom =/
grebber
Nekem fenntvan az Alcohol.

Next PC upgrade: 2022

Nálam is kiírja, mióta leszedtem az Alcohol 120%-t. De minden jól megy (szépen emulál), csak a win bejövetelekor ez az elsõ ablak, és csak az ok gomb megnyomását várja.
grebber
Nem megy valami miatt sajna eddig ment.

ati2002
Akkor már mégis megy a Splinter 3?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Semmi baja tökéletesen müködik.Csak zavar hogy kiirja.

mucsácsó
hát nincsen SCSI...az elég baj, telepítsd újra, mielõtt komoly gondok lennének =/
elvileg így nem tudja emuzni a védelmeket, szal nem tudja az SF-et, Securomot...stb...
grebber
Fingom nincs nem akarom törölni csak kiirja mindig.
Érdekelne miért.

mucsácsó
hát ez volt nekem is...és nem engedi újrarakni, vagy letörölni mi ? 😄D
grebber
Mindez magyaul is doihéjban?

grebber
Mostanában amikor bekapcsolom a gépem azt irja ki a Daemon Tools 4 hogy : Virtual SCSI drivers not detected. miért van ez? Eddig nem irta ki.

ati2002
Ha ez igaz, akkor: <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

GregSB
Ehh de várom már a DT Pro-t, ezt a hivatalos honlap fórumján találtam:

"Daemon-Tools Pro will not have an IDE-Jammer.
It will have an vIDE-Drive. The IDE-Jammer will be an "plugin" of DT v4 and will hide the IDE Drives some kind like SFN, so with it SD 4 and SR 7 will work perfetcly, some SF versions, too i think. The vIDE-Drive will be an Virtual IDE Drive, at the moment DT use a SCSI Driver to create an virtual drive, the vIDE will be an IDE drive (with no scsi driver), so that SF will completly work with this, SD4 and SR 7 of course."

mucsácsó
ez érdekes, egy hónapja vagy régebb óta (mikor kijött a DT4 másnap) le lettek húzva a combomról a kábelek, és azóta vissza sem dugtam...most majd vissza kell dugnom hétvégén, mert írnom kell 1-2 cdt, úgyhogy akkor majd megpróbálom! 😊
Mikiller
Hi!
Na én meg úgy jártam, hogy eddig le voltak húzva a dvd romok (kb már 2 hete)és DT4-el mountolva az image-eket, eddig így játszottam az SF-es gameekkel.
Hétvégén vissza raktam az áramkábeleket a dvd-kbe, mert ki kellett írnom néhány dvd-t és elfeledkeztem róla hogy be vannak nyomva, úgy hogy így installáltam fel a PoP3-t.
Egybõl indítom is a game-et mikor feltelepedett.Meglepõdtem, hogy nem kért restartot csak a serialt. Leellenõrizte és elindult a game. Amikor kiléptem akkor látom, hogy a dvd meghajtók még mindig be vannak dugva. Csak lestem😊
Gyorsan kipróbáltam a World Racing 2-t és a Trackmania Sunrise/Extreme gameket is, mert ezek voltak fennt a gépemen és azok is egybõl elindultak.
Erre mit szóltok? Lehet, hogy elég 1x átverni az SF védelmet a lehúzásos módszerrel és utánna már megy lehúzás nélkül is?
Vagy csak nekem van ilyen mázlim?
Próbáljátok már ki ti is, hátha még másoknak is megy ezek után.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

burkusdió
köszi a helpet... 😊

mucsácsó
még nem...de elvileg most majd e hónapban...
burkusdió
Kérdésem: Pro verzió kijött már?

mucsácsó
okés, nincs mit 😉
Rage47
a mappát nem töröltem, de már mind1 mert megcsináltam.végülis az nfs-hez kellett volna,de 3.47-es daemonnal is müxik...pedig daemon 4-est irt a readme... majd legközelebb ha vmihez kell akkor a mappát is törlöm.kössz azért még1x😊
jointeer
pl a path of neo nem megy 4-nél, csak 3.7xnál ott meg hibaüzenettel nem rakja fel:c

köcsög

mucsácsó
és letörölni te sem tudod?
de azt kellett, hogy letörlöd csökkentett módban azt a két file-t, aztán a DAEMON TOOLS 4 mappát a program files-ben, és újra feltelepít
így csináltad?
Rage47
jah ugyanez van nekem is😞
"Initialization error.
This program requires at least WIn 2000 with 1.21 or higer.
Kernel debugger must be activated"
nem sikerült sehogy sem kiiktatnom ezt a hibát..
mucsácsó
nincs mit, énis ^^
Rage47
huh nagyon köszi!! máris kipróbálom. remélem sikerül😊)
mucsácsó
hát, úgy tod, hogy
mikor benyomod a gépet, akkor bejön az alaplap genya, stb...és nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-rõl, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows.
töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód elõtti, normális mûködõképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
szal így kell 😊
Rage47
Hi!
Mitöl lehet az, h felraktam a daemon tools 4-et, s mindig újraindul a gép. szerencsére volt egy kis idöm, h gyorsan kilöjem, mig nem inditja megint ujra a windowst, s tudjak ide irni.
lejjebb olvastam hasonló esetröl, mucsácsó válaszolt is, de nem tudom, h hogyan inditsam csökkentett módban a gépet, meg hogy a C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'.sys törlése mit eredményez nem csökkentett módban majd...vki segitsen ha tud plz😊
kösz!

Innen letöltheted

link
grebber
StarForce Cleaner progival.

és a Starforce drivert hogy kell eltávolitani?

Bocs!
A Race Driver2 természetesen starforce védelemmel van ellátva, nem safedisc-el ahogy írtam. Tehát a Straforce drivert kellett eltávolítani, utána Daemon install, és így már minden ok.
Safedisc eltávolításához nincs ötletem, mégegyster bocs a félrevezetõ megszólalásért, de azt a két szart (starforce, safedisc) mindig keverem.
mucsácsó
😄DDD sokra mentünk 😄
MerlinW
köszönjük az értékes információt.

[merlinw.org]

bodesz
lol.nektek megy az NFS:MW semmiféle Hide cuccal csak DT4el?mert nekem 1.re indul mindig 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MerlinW
ez az sd4hide engem is elgondolkodtatott, mert egy ideig nekem is ment minden nélküle. nyomogattan, nézegettem, utánaolvastam, nem találtam meg az okát. De az sd4hide még az a program amivel nincs semmi gond. Ill az is jó h tudom pontosan mit csinál.

[merlinw.org]

mucsácsó
szívesen! 😊
na és azt hogy távolítottad el? nekem most mennek az SF-es game-ek, meg a SecuROM 7-esek, de a SafeDisc-esek nem mennek =/ csak sd4hide-dal, és idegesít, mert eddig ment simán 😛P
Az sptd.sys törlése/átnevezése nem oldotta meg a gondom (kernel debugger), mert nincs is ilyen file a gépemen.
Viszont a daemon forumon megtaláltam a megoldást:
Még korábban a RaceDriver2-vel felkerült a gépemre a safedisk driver, és amíg ezt nem távolítottam el, nem engedte telepíteni a Daemon 4-et. Így már minden ok. Hülye vagyok, hogy hamarabb nem jutott eszembe.
Mindenesetre kösz a segítõ szándékot!
mucsácsó
megpróbálhatod, de akkor registry pucolás is ráfér, mármint hogy ami DAEMON azt mindent töröld, aztán amit alább írtam, aztán mehet a telep...ha ígysem, akkor DAEMON FORUM....www.daemon-tools.cc
azért utánnanézek, de mintha már láttam volna ilyen hasonló problemot =/
Captain Sparrow
ezt kell nekem is?
megpróbálom..
a windóznak már ugyis midnegy mer nemsokára lesz reinstall 😄

Captain Sparrow
nekem az lenne a gondom hogy..szerintem már kérdezték csak sehol nem találtam egybe mit kell tenni..
szal telepitõ elindul..kiírja hogy a Kernel debuggert vagy mi megváltoztatja..OK
és akkor elõjön hogy ujrainditja a gépet...
és a telepitõ csak eddig jut el..hogy ujrainditom:
ok ujraindult..telepitõ ujraindit ugyanaza a kerneles felirat és megint restart
és örökké ezt csinálja
már min 10szer ujrainditota
ujrainditás

mucsácsó
hát nem egészen...ennél azért bonyolultabb..
szal, elindítodd csökkentett módban -> bootolni akar majd az SPTD.sys-rõl asszem, de akkor nyomogassad az ESC-et, szal ne hagyjad mert gáz lesz akkor...
majd ha beléptél, akkor töröld ezt a két fájt ezen a helyen:
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'.sys (xxxx helyén 4 darab számjegy van, ez gépenként változó, nekem pl sptd5501.sys)
majd ha kitörölted, akkor restartolj, és telepítheted is a Daemon Tools 4-et...valószínû lesz majd még egy hiba, ami miatt nem fog elindulni, de azt egy-két kattintással lehet majd orvosolni
szal ezt kell...
Ha ez a kép jön be akkor: http://www.sg.hu/forumkepek/2005_11/daemonpara.JPG

Ezt kell tenni ikonon jobb gomb és kompatbilitást átállítani windows xp-re!

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

És hogy sikerült megoldanod a problámát?
Ugyanez a gondom van - ahogy látom nem vagyok egyedül - de még nem találtam megoldást.
mucsácsó
persze...megy, csak nekünk volt egy eléggé nagy bibi, de megoldottam én pont most...huhh...
megy, persze, minden SF-es gami megy 😊
Strike16
Lusta vagyok visszaolvasni, ezért kérdem hogy most a Daemon 4-gyel megy a Worms 4 meg az ehhez hasonló starforceos gamek?