2115
Daemon tools 4
  • [Walaki]D`Lair
    Feltettem a DT4-et, előtte uninstalláltam a 3.47-et és ezzel baszakodik már dél óta, nem bírom megcsinálni...valaki valami megoldás?

• Finkoo
    valaki mondja meg hogy hogyan kell használni az sptdinst_x86.exe progit, mert a daemon 3,47 felett kiabál, hogy "failed to open config key"... és így sajna nem tom felfelepíteni...

help pls....
  • Hixer
    világos... thx!
  • keeper2
    Megfelelő formátumban elkészített image kell, pl. alchole vagy clonecd image-k (.mdf-.mds vagy .img-.sub-...)
    A sima .bin-.cue vagy .iso nem fog működni, mivel nincsenek meg benne a szükséges egyéb infók, amiket többek közt a védelem is néz. A crack azért kell, mert abban ezt az ellenőrzést hagyatják ki a programmal, amikor ellenőrizni akarna, akkor akár sikeres, akár sikertelen lesz az ellenőrzés, mindkét esetben a sikeres ellenőrzés programpontra ugranak.
  • Hixer
    hmm lehet a Securom 7-es gammákat úgy telepíteni, hogy ne kelljen crack? vmilyen segédprogival? vagy ehhez a képfájlt is úgy kellett volna elkészíteni? szóval hogy is van ez? plz hlp! Thx (CureROM, pl jó erre?)
  • Schwarz
    ha csak "akar" kimenni addig jó :-) jó a tűzfal a háznál
  • Tomicsek
    "A másik komoly lépés a készítőktől, hogy mostantól adware-re módosul a Daemon Tools licence. Na nem kell megijedni, mindössze egy DT toolbarról van szó, ami a telepítésnél választható opció." Idézet egy cikkből.
  • Serpa
    ez érdekes.
    daemon telepítés után akart kimenni.
  • Tomicsek
    VVSN.exe
  • Serpa
    VVSN.exe mit takar?
  • mucsácsó
    SZAVAZATOK TI ISS A HELJESIRROK PÁRTYÁRA!
  • ChevyG #983
    nyelvujjjitovagyok
  • [HUN]FaTaL
    gondolom daemon-403 x86 és daemon-403 x64et akartál írni:D az egyik 32 bites a másik 64 bites rendszerre van
  • agyhalál
    Te se nagyon. Helyesírásod odabasz
  • ChevyG #980
    több re nem vagy képes
    de azért köszönnyük
  • endiboy
    LOL
  • keeper2
    Az egyikük előrébb van a mondatodban, mint a másik. Amúgy, nekem úgy tűnik, semmi más, bár ki tudja, lehet, hogy van néhány rejtett plusz pixel az egyik nevében... :)
  • ChevyG #977
    mi a külömbség a "daemon403-x64", és a "daemon403-x64" között?
  • mucsácsó
    SPDT driver...szerintem :)
  • gamerman01
    EZ MI???

SPTDinst X86
    Download: SPTDinst X86

Description: this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x86.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x86.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.

Size: 895 KB

Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:30

Download Count: 17651
  • Agy Halott #974
    Ok, de a telepites attol megsem folytatodik!
  • Mikiller
    Hagyd úgy akkor, ne pipáld be, megnéztem és nekem sincs ott pipa.
  • Agy Halott #972
    Az elso reszt mar "veletlenul" megcsináltam, mert elkezdtem telepitest és kimentem kajat csinalni... jo 10 perc mulva jottem vissza es mar regen a 2CD-t kerte!

A masodik resz, hogy xar a kepfajl énis erre gyanaxom, DE kiirtam mindharmat cd-re es DVD-ROM-bol sikerul feltelepitenem a game-et, de ugy meg nem indul el a starforce miatt! Sztem akkor megsem hibas a kepfajl, ha kiirva meg felismeri a game-telepitő!

Az tuti, hogy mikor bemountolom a 2cd-t, akkor a tc.-ben a meghajtora kattintva lathato a 2cd tartalma, de a telepito ugy viselkedik, mintha rossz cd-t latna, mert, ha uresen hagyom a meghajtojat daemonak es ugy kattintok a telepio-panel OK gombjara akkor eltunik a panel, de persze nem telepit semmit, mert nincs is mountolva semmi!

A daemon-nal a talcan jobbklikk---options---inuse check-hez ha kiveszem a pipat, akkor az 1cd feltelepitese utan, mikor berakom a 2cd-t akkor nem irja ki ezt: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." és a 3gombos panel sem jelenik meg!

Azert jo lenne lenne rájonni mi okozza ezt, hogy CSAK ezt a 3cd-s game-et nem tom telepiteni! Tuti, hogy a game-nel van baj.... de mi?
  • keeper2
    Egyrészt, szerintem próbáld meg, hogy miután az első cd-t feltelepítette, és a másodikat kéri, vársz mondjuk egy fél percet, és csak utána mountolod a másodikat, már láttam olyan progit, ami kiírta, hogy kéri a lemez cserét, és ha túl gyors voltam, akkor közölte, hogy rakjam vissza az előző lemezt, hiszen ő még kutakodott rajta (pedig már a következőt kérte).
    Ha ez sem segít, akkor szerintem a 2. cd fájljával lehetnek gondok, próbáld meg feltelepíteni egy ismerősödnél, vagy újra leszedni a második lemezt. Olyan is megeshet, hogy hibásan jön le az image fájl. Elég néhány bájt eltérés, hogy a program ne ismerje fel, hogy ott most bent van a második lemez, és lehet telepíteni. De az sem kizárt, hogy a forrásnál van meg szarul, ahonnét leszedted. Pl. van egy program, amelyiknek az image készítése hibás lett, amit a dev. adott ki. Ez kb 3x letöltés után derült ki számomra, amikor már az eredeti tömörített fájlt is letöltöttem, amiben ők kiadták, és a tömörítő tökéletesen kibontotta, mégis, a telepítő x %-nál elakadt.
  • Agy Halott #970
    LOL en vagy 100-at klikkeltem es semmi... minden beallitasat varialtam semmi!

Zsoldos - kiprobaltam es bemountolja a cd2-t de a telepito nem erzekeli es nem folytatja semmi esetre sem a telepitest!

Esetleg vmi otlet? mindent megprobaltam amit irtatok! Mar at is konvertaltam masik kepfaj-tipusra, minden gombnyomas kombinaciot vegig klikkeltem. De mindezekben a legfurcsabb, hogy akkor mas 3CD-s game-t miert tok vele telepiteni? Sztem itt van a titkok kulcsa és vhol a valasz is, de ebben a segitsegeteket kerem mert en nem vok olyan jo szgep-guru mint ti!

• Zsoldos
    Altalaban persze jo, neha jon elo ez es nem mindenkinel. Ellenben ha igen akkor eleg idegesito :) kell vagy 20-t klikkelni.
  • Schwarz
    ezt a dumát akkor írja ki, ha vmi program kutakodik a cd-n, vagy nyitva marad valami fájl, mint anno win98 ugatott hogy tedd be a mittoménmilyen sorozatszámú cd-t olyan kékhalál módjára, na onnan az istennek nem lehetett néha kilépni... :-)
  • Agy Halott #967
    hmmm... de mint irtam a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-nel elougrik az ablak ("UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."), de azonnal beveszi a 2Cd-t ha a kihagyasra kattntok es folyatatja a telepitest! Nem lehet, hogy vmi beallitas problema a daemon-on belul? Esetleg z a baja, hogy starforce-os a game?

"es megnezted, hogy bemountolta-e valojaban a 2. cd-t? Addig nincs semmi ertelme a jatekot zargatni. Szoval amig nem vagy tul a cd cseren, a jatek install ablakat hagyd beken." <--ez jo otlet, nem neztem meg... mindjart ki is probalom... de sztem bevette a 2CD-t csak a telepites nem folytatodott!
  • soulhunter
    nekem simán mountol akkor is,ha már van bemountolva...
    az más kérdés,h nekem 4 virtual CD-m van a leendő longhorn-vista-vienna -ba(mindenki nevezze ahogy akarja) beépitett virtual CD mellett :)
    (olyan XP-m van,amiben benne van,és nem beta OS-em van)

szal sztem nem ettől függ,h mit lehet mountolni és hova,és miért...
  • Mikiller
    Sosem szabad "rámountolni" a bentlévő image-re, z olyan, mintha a cd-rom-ba beráknál egy 2. cd-t a másik tetejére (persze ez csak vicc) én is mindig tray->unmount->mount next, sosem volt ilyen problémám még.
  • Zsoldos
    "Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal..."

es megnezted, hogy bemountolta-e valojaban a 2. cd-t? Addig nincs semmi ertelme a jatekot zargatni. Szoval amig nem vagy tul a cd cseren, a jatek install ablakat hagyd beken.

Nalam ez a hiba sokszor jelentkezett mar a daemonnal. Mindig van ra' megoldas, csak kicsit random. Nyomkodom felvaltva a daemon ablakan az ismet-leallitas gombokat (mindig vissza visszater), neha utasitom ujra unmountra a traybol, stb. Kb 20 mp okorkodes utan hajlando unmountolni a regi cd-t es bemountolhatom az ujat. Nem egy elegans megoldas, de mukodik :) Daemon kicsit beteg idonkent.
  • Agy Halott #963
    sziasztok! Erdekesen nagy a problémam! Megprobalom reszletesen leirni, hogy atlathato legyen:

Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
    Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!

A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kő, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy:
    "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t!
    NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!

Az erdekesseg csak most jon!
    Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy:
    "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES." 1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!

Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!

Elore is koszi
  • keeper2
    Tényleg, igazad van. Én azt hittem, ez is a sima trackmania kiegészítője, ezért azt telepítettem elöbb, és az volt mountolva, de ha semmi nem volt becsatolva image-ként, akkor is hibátlanul indult. Ilyennél tényleg totál hülyeség lehet az sf. Kb mint a letölthető demókra való felpakolásánál..
  • Mikiller
    De TrackMania Nations nem használ CD/DVD lemezt, ezért nem is értem minek rakták rá a védelmet, mit ellenőriz az?
  • keeper2
    Ennyire előre még nem tudok gondolkodni, de amit ténylegesen ki is próbáltam: trackmania nations: sf 3.7.12.05, daemon tools 4.00HE, optikai meghajtók raid kártyán, és tökéletesen működik minden.
    Mi a jelentős különbség a 3.7.12.xx és a 3.7.13.xx között?
  • Serpa
    lesz az 4.X is.
  • Halfer
    háhá, gondoljatok bele STALKER Starforce 3.8
  • zoltang
    A GT Legends v1.1-en StarForce 3.6.10.06 FrontLine PRO van. FrontLine az eddigi öszzes sf. neve.
  • mucsácsó
    de figyuzzatok, a StarForce 3.7, ami rajta van a Stalin Subway-en, TrackMania Nationsön: StarForce 3.7.12.5

namost van ugye a Stalin Subwayen is, és simán viszi a Daemon Tools 4...
    és hogy említsem, ez a 3.7.12.5, MAGA A FRONTLINE! :D
    úgyhogy lehet nem kell félnünk :)
  • zoltang
    Állítólag az sf a 3.7-es verziótól, már a RAID-et is figyeli. Még elég letiltani az eszközkezelőben a RAID vezérlőt, hogy a védelem ne akadékoskodjon.

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=8283