Daemon tools 4
-
keeper2 #971 Egyrészt, szerintem próbáld meg, hogy miután az első cd-t feltelepítette, és a másodikat kéri, vársz mondjuk egy fél percet, és csak utána mountolod a másodikat, már láttam olyan progit, ami kiírta, hogy kéri a lemez cserét, és ha túl gyors voltam, akkor közölte, hogy rakjam vissza az előző lemezt, hiszen ő még kutakodott rajta (pedig már a következőt kérte).
Ha ez sem segít, akkor szerintem a 2. cd fájljával lehetnek gondok, próbáld meg feltelepíteni egy ismerősödnél, vagy újra leszedni a második lemezt. Olyan is megeshet, hogy hibásan jön le az image fájl. Elég néhány bájt eltérés, hogy a program ne ismerje fel, hogy ott most bent van a második lemez, és lehet telepíteni. De az sem kizárt, hogy a forrásnál van meg szarul, ahonnét leszedted. Pl. van egy program, amelyiknek az image készítése hibás lett, amit a dev. adott ki. Ez kb 3x letöltés után derült ki számomra, amikor már az eredeti tömörített fájlt is letöltöttem, amiben ők kiadták, és a tömörítő tökéletesen kibontotta, mégis, a telepítő x %-nál elakadt.