Daemon tools 4
  • Radoxx
    Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!
    Az a kérdésem,hogy egy iso file-t szeretnék dvd-re írni,azonban van némi problémám ezzel kapcsolatban...Eddig több progival is próbáltam,de vmi mnidegyiknél hibádzott.A lényeg az,hogy az iso file-t először alcohol120-al szerettem volna felírni-ami sikerült is- viszont az a gond,hogy a kép file mellé még felkéne tennem egy különálló- de a programhoz kapcsolodo- másik file-t is,amit viszont az Alcohol-al nem tudok megtenni,mert ha kép file-t bejelölöm,utána már egyébb file felrakását nem engedi.
    Próbáltam ezután a Poweriso-val is,aminél nicns iylen gond,ott szépen fel lehet tenni egymás után mnid az iso file-t,mind pedig utána a másikat és jól fel is írja,ott csak egyetlen apró gondom van,hogy az írás elött nem engedi beállítanom az írás sebességét,hanem automatikusan maximumra veszi.-van ott egy DVD Disc ablakocska,amit ha nem jelölök be,akkor engedi állítani a sebességet,de akkor meg vmi hibaüzenetet ír ki az írás kezdetén,és nem hajlandó felírni lemezre.Az lenne ak érdésem,hogy miért van ez?Miért nem engedi beállítani a kívánt írási sebességet?Illetve van-e másik progi,amivel feltudnám úgy írni a kép file-t,hogy még enged mellétenni másik formátumu file-t is?Előre is köszi a válaszokat!