Mortal Kombat Shaolin monks
  • mystic
    #41
    Smoke első küldetése a Barraka pályáján van ahol menteni tudsz ott menj be a zöld szimbólumú ajtón és ott a kis barakákat dobáld a falnak ahol látod az eget. Négy helyre kell dobni és akkor kiadja egy kivégzés kombinációját de csak a nyilakat. CSináld meg a kivégzést a végén négyzetet nyomj.
    menj vissza smokehoz hogy oda adja a köv küldetést
    A második küldetés a shaolin földre kell menni ahhoz a helyhez ahol kinyirtad az első 3 kis barakát és fel kellett menni a lépcsön majd introba a tetőt lebombázzák és leszakad. Ott balra kell menni átugrani a csapdán törd szét a szobrokat. ott lesz egy másik pálya ahol egy ajtó van azt ki kell nyitni ha még nem jártál ott akkor ugorj fel balra majd az oszlopokon a másik oldalra ott a szobor lesz a kulcs. itt megküzdhetsz ermac-cal is.bal szélsö szoborhoz kell négyszer rányomni.
    megint smokehoz
    Most csinálom a harmadikat de elég genyó mert nem tudok nagyot dobni vagyis nem dobja oda az ellenfelet ahova én akarom. itt vissza kell menni megint a baraka pályájára a soul tombs-ba és ott kinyilik egy kapu azon be ott be kell dobálni a tüskékbe az ellenfeleket.
    Szólj már ha sikerült.;-)