Kérlek linkeld be ide az új topic-okat! | Nem látogatod sűrűn a fórumot? Itt megtudhatod milyen témák nyíltak utolsó látogatásod óta!
  • Amse
    09.27. X-Men Legends 2
    #1 © abonyitomz
    Megjelent ez a szuperhősöket felvonultató játék PCre is!
    3 CDs
    indításhoz semmi trükk nem kell!
    jó játékot!

--------------------------------------------------------------------------------
    09.27. panasonic nv gs
    #1 © sersada
    hali mindenkinek!

van egy kis problémám, de nem találtam rá megoldást, remélem vki tud mondani nekem okosat! :)

nos. van egy panasonic nv gs 11 es típusú kamerám, amin ugyebár van webkamera funkció is. működik is a webcam, meg minden, nincs is vele különösebb bajom. de! itt jön a bibi! a kamera akár aksiról, akár hálózatról működik, AKKOR IS MAGÁTÓL KIKAPCSOL NÉHÁNY PERC UTÁN ! ! ! ! és ez az én problémám! egyszerűen mindig takarékoskodni akar ez a piszok :) és ha kell,ha nem, akkor is leáll, és akkor lehet mindig újra indítani... már mindent nyomkodtam rajta, de nem tudom mitévő legyek. mert hát ugye nem úgy akar az ember hasznlni egy webkamrát, hogy kb 3 percenként újra ki meg be kelljen kapcsolgatnia.

ha tudna valaki nekem segíteni, akkor az nagyon jó lenne!! nem tudom, h mikor jutok megint a fórum közelébe, de ha valaki írna választ, azt legyen szíves a [email protected] - ra is elküldeni! :)

előre is köszönök minden nemű segítséget!!

sziasztok!

sada

--------------------------------------------------------------------------------
    09.27. Ragdoll Masters
    #1 Goliath
    Sziasztok!

Mivel ilyen topic még nincs, felhívnám a figyelmeteket egy rettenetesen addiktív játékra. A neve Ragdoll Masters.

Honlap:Ragdoll Masters

09.27. Ragdoll Masters
    #1 © Zso80
    Helló!

Mindent ide erről a telóról!

09.27. Nokia 3250
    Témaindító: Tibor
    (telós topic)
    09.27. Nero 7
    #1 © Tompie
    Helló!

Az lenne a kérdésem hogy a megjelenő nero 7 premium edition és nero 7 ultra edition között mi lesz a különbség?!

09.27. Vérnyomás topik!
    #1 Shaman
    Talán nem volt még ilyen.

Írhattyátok mennyi!

(130/80)

09.27. utp kábel help
    A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást
    09.27. GIMP
    #1 Sland
    Itt lehet tölteni. le kell előtte tölteni egy GTK nevű programot. nemtom mire jó de nem fontos szerintem.
    Olyasmi progi mint a Photoshop és jó is, és van magyar nyelv is benne