meddig mehet el
  • Membrah
    Átolvastam az első két oldalt....jól szórakoztam....
    egyeseknek volt pár baromi jó beszólásuk...

mindegy..
    Szóval..Egy kérdéssel nyitok:
    Tényleg szerelmednek tudsz nevezni egy lányt,akiről tudod h nem olyan amilyet te ELKÉPZELTÉL magadnak??
    Ezt mások is mondták már,h ideált hajszolsz...Nagyon sokan vunk így ezzel.
    Nah de a józan ész akkor se hagyjon el!
    Ha olyan nőt(!...és nem lányt) keresel,aki hűséges,kedves,stb,ami nekd ideális,és az egyik kiszemeltről kiderül,h nem felel meg a "kritériumoknak",akkor miért foglalkozol vele...
    Mellesleg azt sem nevezném havernak,aki azzal a csajjal kavar,aki nekem tetszik...A srác végülis genya..Mondjuk ebben az esteben a csajt ne hibáztasd,előtte volt a lehetőség,h válasszon,és azért mert nem te lettél a "befutó",azért még nem ribanc...

viszint ha fűvel fával kefél, 17 évesen az nekem baromi kiábrándító...
    És szerintem nem iagaz,h minden lány ilyen,és h majd kinövi..
    Nem minden csaj csinálja ezt szerencsére..
    Az igaz,h előfordulhat h kinövi és nem megy bárkivel aki kiteszi elé...Csakhogy kérdezdd meg magadól,h ha látod h megváltozott és már nem úgy viselkedik,megtudnál-e bocsátani..
    Nos ha pasi lennék,azt mondanám,amit még apámtól hallottam régebben:
    megbocsátok de nme felejtek..
    azaz:Megbocsátok neki,hiszen miért legyen harag,de nem tudnék egy olyan nővel együtt lenni,akin már átmentek vagy 20an..
    De ez személyiség függő persze,ha neked ez ízlik,hajrá..

Azzal fejezem be,h egy felnőttnek mondjhtó fiatal ember(akár nő,akár ffi),minek teszi tönkre magát,egy olyan emberért,aki magasról tojik rá???!!
    Baromi felesleges...Jah..és nehogy azt mondd,h a "szerele,a szerelem"..Ha már kialakult kapcsolatban vagytok,és tényleg jártok,akkor valóban kell csiszolódni,tűrni,stb, de még ott sem tűri el az épeszű ember,h ha alapvető elvárást hág át,elnézze..

Ha megcsalna abarátom,akkor nem lenne apelláta...Mehetne oda ahonnan jött
    Ha pedig csak tetszik,és gyakorlatilag semmi közöd nincs hozzá,akkor meg ne foglalkozz vele..ne pocsékold dhülyességre az időt,keress olyan nőt,aki neked nem csak külsőleg,de személyiséget illetően is tetszik..Az nem szerelem,ha valakinek csak a külsejét "szereted"...
    De javíts ki ha tévedek...

No ennyi.