meddig mehet el
  • El Ardor
    Üdv Mberek!

Nagyjából végigolvastam e topicot... hát, sokminden felmerült... Már tudom ki/mi a ribanc a kurva...

Volt aki azt írta, hogy a szex ugyan olyan szükséglet mint az evés ivás stb...
    Namost, én azt mondom, hogy ez nem nagyon van így. Amit az emberi test az életfenntartásához kíván édes kevés: védelmezni a hideg ellen, étellel-itallal csillapítani az éhséget és szomjúságot. Minden egyéb testi vágy nem az életszükségletet szolgálja.

A fűvel fával kefélésre:
    "Sokan csak annyira értékelnek egy fiatal lányt, miként a pohár pezsgőt élvezik a tulcsorduló pillanatban: lenyelik és kész. A legtöbb lány éppígy élvezi a helyzetet: beéri kevéssel, de itt többről, sokkal többről van szó. Ha egy szem nem tűri a fényt, úgy lassan vezessük a fény irányába, gyöngéden, de állhatatosan. A pillanat élvezete erőszak, olyan, mint a lopott csók, amelynek nincs édessége..."

"Belekölteni magunkat egy lányba - művészet; s belőle megkölteni önmagunkat - mestermű. Ez utóbbi persze csak akkor lehetséges, ha ez elsőt már megvalósítottuk."