Jött egy hurrikán ... és jött vele más is

-
Több dolog is javításra szorul:
1.) A Lost szinte az összes napilapban hetekkel a bemutatás előtt akár egészoldalas (!) reklámozva volt (én emlékszem, sztem ha előveszel egyet vagy töröd a buksidat, akkor te is fogsz
). Az Invasion esetében 10-edekkora sem volt a felhajtás.
2.) A Lost a nagy sikert a túlmisztifikált, semmitmondó, a nézőt állandóan kérdésekkel hagyó sztorijával és sok szereplő flashback-es alapos bemutatásával érte el. Az Invasion-ben egy jól átgondolt, igaz nem túl bonyolult sztori van érdekfeszítően, semmi szarkeveréssel előadva.
3.) Már nem nézem a Lost-ot, amikor voltak azok a hangok a dzsungelben és futkostak le föl, de végül semmit sem találtak illetve semmi sem kapta el őket, akkor abbahagytam. (Azt hiszem ezután írkáltak internetes hírportálok cikkírói, hogy a sztori vége az lesz a szereplők arra szigetre zuhantak le ahol Spielberg épp forgatta a Jurassic Park 4-et
)
4.) Természetesen igazad van, ki vagyok én ahhoz hogy mások ízlésvilágát bíráljam. Erre csak egy példával válaszolnék: hasonlítsuk össze a pesti bevásárlóközpontos fagyit és egy eredeti olasz krémfagylaltot. Te melyiket választanád?