• Lifeforce
    Azért, hogy védjem is őket, ez ebben a formában nem igaz.
    ha olcsóbb lenne, akkor igaz jócskán megnőne a vásárlási kedv, de még aki megteheti, hogy megveszi, egy ilyen lépés után is biztos, hogy sokan nem vennék meg, és nem azért mert nem tetszik.
    Be kell látni, hogy nyugaton is sok warez van, pedig ők megtehetnék, hogy megveszik, igaz nagy részük "demoként" használják ezt a formát.
    Sajnos ilyenek vagyunk mi emberek.
    De az tény, hogy ha jóval levinnék az árát, akkor a letöltők 80% megvásárolná azt is amit egyébként nem venne meg.
    Még nem is beszéltem az alternatívákról.
    Ami miatt letöltünk...
    hatalmas időcsúszások, ha egyáltalán megjelenik nálunk.
    A nehézkes beszerzés, és nem utolsó sorban az eszement, irreális magas ár.
    Vegyünk egy játékot, vagy bármi mást.
    Nyugaton, minimum 2000FT-al, de sok esetben fele annyiba kerülnek a cuccok mint nálunk.
    Ha megoldanák azt, hogy a fejlesztőktől, előadóktól letölthessem, és ha én úgy akarom akkor 2-4 játékot kiírhassak 1 DVD-re 6 lemez helyett, akkor szívesen kifizetném a rámeső részt.
    Természetesen a megfelelő áron, leszámítva minden olyan kölséget, ami terhel egy ilyen korongot.
    (-Kiadók díja, nyomtatványok, koron ára, szállítási és tárolási díj, kis és nagyker árrés...stb.)
    Pfff még leírni is hosszú.
    Ha én az SG Atlantist szeretném megnézni, legyen rá lehetőségem, hogy letölthessem pénzért, de legalább ha már digitális müholdvevővel rendelkezem, akkor előfizethessek a csatornára....stb
    Szóval nagyon sokmindenen változatniuk kellene.