• arsher
    Akárhányszor olyan cikkeket olvasok amibe már megint arról van szó, hogy valamelyik gyökér jogvédőszervezet ujabb baromsággal áll elő vmi hihetetlenül felhúzom magam. Egyszerűen nem tudom megérteni hogy mért nem képesek felfogni hogy, soha a büdös életbe nem fogják emgakadályozni hogy a zenék, filmek. stb. fájlcserélőkön terjedjenek, pontosan azért ami már többször is elhangzott itt, mert azok a rohadt cdk irreálisan drágák és amíg Mo.-n ilyen szintű keresetek vannak senki nem fog kifizetni 4-5 esteleg 10 ronygot egy olyan cdért ami baromria nem ér annyit (más kérdés hogy előfordul hogy vmi téllegh megéri azt a pénzt, de az tuti hogy egyik se magyar előadótól van). A másik dolog hogy ezek se képesek elgondolkodni kicsit, nyilván mindekinek jobban tetszene ha eredetibe ott lenne a polcán a cucc, de annyit nem ér az egész. Arról nem is beszélve, hogy az idióta veszteségeikért a fájlcserélőket hibáztatják és folyamatosan perekkel fenyegetőznek és ki tudja mennyit költenek ilyen és ehhez hasonló kampányokra, pedig állítom, hogy a zenét letöltögető emberek nagyrészét baromira nem érdekelné az egész és nem venné meg ahelyett hogy letölti, ha nem lenne elérhető neten, ergo ez nekik nem veszteség.
    Megjegyzem azért ezek közt az előadók közt vannak olyanok akik igényes zenét csinálnak de a nagy része valóban vmi hihetetlenül gagyi.
    Amugy kíváncsi lennék egyszer hogy az ilyen asvához hasonló helyeken dolgozó emberek gépén mien dolgokat lehetne találni...
    Nah joh megint feleslegesn lettem ideges, ugyse érek vele semmit, de legalább lenyugodtam, amíg leírtam ezt. :)