Lifeforce#67
Engem nem nagyon érint a dolog, mert nem vagyok zenerajongó.
Feleségemnek van 3 CD-je (eredeti) amiből 1 Magyar.
Én csak azért szólok hozzá, hogy fejet hajtsak a SuperGamez elött ezért az írásért.
A média semilyen formájában nem szoktak a "rossz" oldalra állni, még akkor sem ha nincs érdekeltségük benne.
Nagyon örülök, hogy végre a többség véleményét írja le a cikk írója, és fel meri vállalni a saját véleményét is ugyan azon az oldalon, és nem a "jót" próbálja meg sugalni benne.
Ennek azért is örülök, mert egy kis reménysugár csillant fel, hogy a média is felismeri, és remélhetőleg a kiadók, zenészek is, hogy valami nagyon nincs rendben.
És nem azért mert ingyen letölthetik, hanem azért mert még ingyen sem töltik le.
Ez szorosan összefügg más letöltésekel is.
A Gyerekeim televiziójából kitöröltem az összes gyerekcsatornát egy kivételével, mert éjszakánként felriadtak, mert valami szecsuáni bogárfejü csirke megtámadta őket.(Ez inkább szomorú mint vicces.)
Én és a feleségem egy héten 2-2órát ülünk a TV elé és nézünk 2-2müsort, mert tele van szeméttel.
Mit csináljunk szabadidönkben ha kikirándultuk már magunkat, vagy az igényesebb TVmüsor (Discovery, Reality) ismétléseit is megnéztük?
Letöltök egy olyan sorozatot, ami nekünk Magyaroknak "elérhetetlen".
Elnézést mindekitől, hogy ilyen hosszúra sikeredett, és a cikből kiragadt egy rettentő jó mondattal zárom is soraimat:
"kalózmásolatok terjedése nem ok, hanem inkább következmény"