Együtt a zenéért, avagy aki nincs velünk, az ellenünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UNDORÍTÓAK!!!
elsõ lennék az elõfizetõk között...
Rajtam nem mulik az akció sikeressége,a képen látható szennybõl (tisztelet a kivételnek) nem töltök és nem töltöttem le egy kbyte-ot se
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Alvinékat meg azért nem értem, mert eddig úgy tûnt, hogy pont önerõbõl faszán rendezgetik a dolgaikat...
Én szoktam magyar kiadványokat venni:
Fagyhamu, Turulvér, Tesstimony, Ater Tenebrae, Ahirman, Hexenwood, Witchcraft, Christian Epidemic, Autumn Twilight, De Facto
Igen, rengeteg van közülük NAAAGY kiadónál.....
Pl. az Alvin és a Mókusokkal nincs bajom.Nem igényes zene, de el lehet viselni, és jó szövegei vannak.
A többit meg zsigul után kéne kötni, és kivinni a határba...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Kiváncsi vagyok hányan fogják, csakis e kezdeményezés hatására megvásárolni a fennti elõadók (direkt nem zenészeket írtam (egy-két kivétel)) lemezeit!?
menjenek el gödröt ásni, ha zenélni nem tudnak..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Itt üzenem Gyõzikének, én sem fogom SOHA MEGKÁROSÍTANI!!!!!! :) :) :)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
xbox360+komputer
Ezek után a tisztelt zenész urak-hölgyek vizsgálják meg, hogy ennyibõl kihozható-e az adott szellemi termék. Ha nem, akkor mivel a kereslet nem találkozik a kínálattal javaslom, hogy próbáljanak meg szerencsét más iparágakban.
Egy adott terméknek ugyanis nem annyi az ára, mint amennyi munka+anyag benne van, hanem amennyit a Piac fizetni hajlandó érte.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
xbox360+komputer
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Nekem egyetlen magyar elõadótól sincs zeném, nem hogy legális, de még illegális sem. Éppen a cikk vége felé tárgyalt nagy szürke magyar valóság miatt. A magyar hûdemédia statisztikákat nem tudom hogyan készítik, de valahogy nagyon rossz közegbõl vesznek mintát. Persze, be is lehet telefonálni a rádiókba hogy mi a kedvencem, de sajnos ezeket a rádiókat nem hallgatom, hiszen soha nem szól az amit várok, kvázi nincs alkalmam telefonálni sem. És mivel nincs olyan magyar média ahonnan megtudnám hogy milyen zenék vannak manapság, az internethez fordulok, és találomra töltögetek ezt-azt, és lámlám, rá is akadok olyanokra, amelyek tetszenek.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
(értsd: lesz annyi a fizetése, amibõl könnyû szívvel ki tudja pengetni a CD bolti árát)
csak mert egy kicsit gáz, hogy a minimálbér 5-10%-a egy CD lemez.
amíg Londonban laktam, nyugodt szívvel tudtam a min.bérembõl cd-t venni. mert ott kb. a minimálbér 1-2% egy CD. De mindig vannak durva akciók is. akkor meg simán az 1% alatt van.
pl. volt ilyen akció, hogy az összes Pink Floyd lemez 7font. minimálbéren 1.5 órai kereset...
a másik meg, hogy csináljanak minõségi zenét. azért nem fogja megvenni senki, hogy van rajta véletlen egy jó szám..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead