Le Kurde#229
Győzikénél hitványabb emberi lényt (?) személy szerint nemigen tudok elképzelni. Nincs az az isten, hogy egy nyomorult fillérrel is támogassam.
A p2pinfo-hoz beérkezett olvasói levelet egyáltalán nem érzem túlfűtöttnek, sőt, talán kicsit még visszafogott is. Nem igazán értem, hogy ezek a sutyerákok a képen mégis kiknek képzelik magukat. Néhány képtől simán kinyílik a SCUD-launcher a zsebemben, annyira tenyérbemászóak.
Egy-két előadóból (pl. Ákos vagy a Tankcsapda) én is többet néztem volna ki, mintsem azt, hogy ezekkel a számalmas, pitiáner előadó-művészkékkel vagy mikkel (a zenész ezekre kb. annyira igaz, mint a kedves kiadóikra vagy jogvédőikre a tisztességesség) egy képen tetszelegjenek. Viszont nem értem, mi indokolja az olyan szupersztárok távolmaradását, mint például a Fresh.
Szóval, fiúk/lányok, nyugodtan lehet más, testhezállóbb szakma után nézni, mert nagyon úgy tűnik, senkit sem hat meg ez a mérhetetlenül szánalmas próbálkozás, kénytelenek lesztek ezután is a platinalemez minősítést elviselni a nagylemezeiteken.
u.i. Mennyitől számít közerkölcs-ellenesnek az, amit a Győzike művel?