Együtt a zenéért, avagy aki nincs velünk, az ellenünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA EZ MI HA NEM LEFIZETÉS???<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Arról nem is beszélve, hogy azt már nem veszik észre, hogy a koncertjeiken lévõ fiatalok több, mint fele, sohasem vette meg lemezeiket, de a bulijaikat mindig látogatja, és kit, ha nem Õket támogat ezzel?! Ebbõl nem hiszem, hogy a kiadó is lehúzna bármit, bár ma már ezt sem tartom elképzelhetetlennek! Jobban átgondolhatták volna ezt a dolgot, sokkal jobban! Döntsenek: vagy csak legális cdék és semmi koncert (mert egy rádióban hallott szám után senki nem veszi meg a koncert jegyet), vagy másolások, de koncert bevétel! Istenem! El sem tudok annyi pénzt képzelni amennyi némelyiküknek lehet, erre még ez is!
Mindig megvettem a kedvencek lemezét, de azokét már le sem tölteném, akik ehhez az egészhez csatlakoztak!
Üdvözlettel...
A topic lényege nem ez!
Hanem pont az, hogy érdekes módon ezek között a majmok között nem találsz IGAZI MAGYAR ZENÉSZT/ELÕADÓMÛVÉSZT! Milyen fura...
Akkezdet Phiai
Anima Sound System
Amor Ördögök
Besh O Drom
Beat Dish
Bobakrome
Colorstar
Copycon
Erik Sumo (jelenleg a legjobb)
Korai Öröm
Másfél
Pannonia Ska Orchestra
Quimby
Sickratman
Titusz & the Carbonfulls
Yonderboi
Zagar
stb.
ezt vegyétek, mint véleményt.
A lentiekhez csak annyit: NEHOGY MÁR EGYMÁSNAK ESSETEK!
Itt véleményeket kell ütköztetni, de kultúrált formában. (öhöhö)
Persze engem is k*rvára idegesít a sok mûsztár, de leszarom õket, magyar mp3-at nem töltök. Maximum letöltöm az EREDETI verziójukat (merthogy 50% külföldi szám feldolgozása...).
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
(Nox - Csak játssz 😊 )
"Láthatsz egy rozzant Cd-bolt kis polcán csodát: félár
Járhatsz a neten fájlmegosztók nyomán, ingyen vár rád.
Van peer2peer, de légy erõs,
mert készül ellened minden zenész hõs!
Honlapokba vájsz, letöltöd a fájlt
Olcsó zenét boltban nem találsz,
Jobb zenékre vágysz, rossz sarokban állsz,
Nem töltheted a CD-met, vigyázz! Kopirályt!
/zene/
Ülhetsz a székben, tölthetsz ezernyi dalt, vigyázz: MAHASZ!
Üldögélsz otthon, letöltve más dalát, két éj, húsz szám.
Van még remény, ha nincsen pénz,
Mert hallgathatod a kommersz zenét!
Honlapokba vájsz, letöltöd a fájlt
Olcsó zenét boltban nem találsz,
Jobb zenékre vágysz, rossz sarokban állsz,
Nem töltheted a CD-met, vigyázz! Kopirályt!"
A fenti dal szerzõi joga a NOX együttest illeti, akik a dal eredetijét írták. Az átiratot én készítettem, abból profitom nem származik, kereskedelmi forgalomba nem kerül, felelõsséget nem vállalok érte!
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
sztem az is egyfajta hangadás, hogy nem veszik meg a lemezeiket, reméljük a koncertjeikre (bocs, playback showikra) is egyre kevesebben járnak majd, aztán elõbb utóbb majdcsak regisztrálnak a munkaügyi hivatalnál - bár amilyen ingyenélõk, ezek inkább éhen halnának...
Agresszivitást váltanak ki belõlem...
Sajna tényleg nem tudnak minõséget csinálni, bár az is lehet, hogy a kiadó adja ki az ukászt, hogy most mire vevõk az emberek. Spec én jobban szeretem Kraftwerk-et és az Art of Noise-t, mint egy 'bébigabit' vagy egy 'nikibeluccsit'. (Összerakni két lemezt mindenki tud egy hét gyakorlás után, mellet mutogatni meg jóformán minden nõ...)
A baj sajnos a magyar igényekkel van, hogy senki nem ad hangot annak, hogy itt TÖBBRE van szükség - és leginkább ez a baj! Ha nem adnak hangot ennek az emberek, másra hiszik, hogy nemmegy a bolt. - Bár minden relatív.
Ps. gyerünk ellentüntetni, 'Viva la p2p' feliratú pólóban! 😉
A p2pinfo-hoz beérkezett olvasói levelet egyáltalán nem érzem túlfûtöttnek, sõt, talán kicsit még visszafogott is. Nem igazán értem, hogy ezek a sutyerákok a képen mégis kiknek képzelik magukat. Néhány képtõl simán kinyílik a SCUD-launcher a zsebemben, annyira tenyérbemászóak.
Egy-két elõadóból (pl. Ákos vagy a Tankcsapda) én is többet néztem volna ki, mintsem azt, hogy ezekkel a számalmas, pitiáner elõadó-mûvészkékkel vagy mikkel (a zenész ezekre kb. annyira igaz, mint a kedves kiadóikra vagy jogvédõikre a tisztességesség) egy képen tetszelegjenek. Viszont nem értem, mi indokolja az olyan szupersztárok távolmaradását, mint például a Fresh. <#nyes>#nyes>
Szóval, fiúk/lányok, nyugodtan lehet más, testhezállóbb szakma után nézni, mert nagyon úgy tûnik, senkit sem hat meg ez a mérhetetlenül szánalmas próbálkozás, kénytelenek lesztek ezután is a platinalemez minõsítést elviselni a nagylemezeiteken.
u.i. Mennyitõl számít közerkölcs-ellenesnek az, amit a Gyõzike mûvel?
Elnézést a Sorokért:)
"Ha L.L. Junior, Náksi vagy Tyson elõadómûvészek, akkor Diana Krall vagy Miles Davis micsodák?"
hát itt kb errõl vans szó!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Annak a zenének az értéke, amit ezek a csinált sztárok elõadnak, megközelíti a nullát. Erkölcsileg pedig már rég a nulla alatt van.
De igazából ez nem érdekel, mert csak bábok. Bábuk, amikor énekelik a hülye nótáikat, bábuk, amikor a tévében osztják az értelmet, és szép magyar erkölcsöt, és bábuk, amikor ehhez a kiáltványhoz a nevüket adják.
Itt az egyetlen, aki "károsul" az a kiadó. Szörnyû lehet látniuk, ahogy az agymosott emberek végülis rájöttek, hogy ne adjanak ki pénzt erre az igénytelen trágyára. Ez ellen kellett fellépniük.
Aki ezt nem látja, és még mindig hisz ennek a demagóg szövegnek, h "károsítjuk a mûvészeket" azt csak szánni tudom.
EZT az állatot tiszteljem, akinek a TV-ben a kutyája odaszarik élesben a padlóra, és még röhög rajta???
te vagy a hülye flamer, nem mi a bunkók, bexarok....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
pár gondolatot megosztanék én is (ha már zenét nem lehet<#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>)
- Nekem anno kazettás korszakban megvolt a Queen - Greatest Hits 2 eredetiben, anyukám megvette magának bakeliten, én meg késõbb CD-n is. Eszembe sem jutott "más" úton-módon megszerezni. Nem érdekel, hogy az árából ki hány százalékot tett zsebre, ez a mû értékes és nem méltó rá, hogy másoljam. Talán ha az összefogott elõadók is próbálnának legalább a zene iránti odaadásukban hasonlót mutatni, akkor õket is megtisztelném azzal, hogy kiteszem a polcra az eredeti kiadványt.
- Alanis Morissette pár albumát letöltöttem, majd megismerve a mûveit megvettem az albumait. Talán a hazai elõadóknak is reklám lehet egy két "promóciós" jellegû letöltött album. A koncerteket/haknikat ugyanis nem lehet warezolni.
- Néhány összefogott zenész szerintem rossz csapathoz csatlakozott, mert szerintem pl. a Kamikaze, Capuccino, Gino örülhetnének ha valakik egyátalán letöltenék a produktumaikat.
- Mice: "lehet néhány zenésszel a sors kegyesebben bánt mint ahogyan azt utómunkája miatt megitélik, de ettõl függetlenül õk is emberek és legalább annyit megérdemelnének, hogy normális magyar mondatokkal kritizálják õket
" Igen valóban emberek, és megérdemelnék normális hozzászólásokkal kritizáljam õket. De nehéz ezt úgy tenni hogy közben látom, hogy hülyének néznek engem. (megélhetésért küzdés - luxuskocsik, nyaralások)
- Ha L.L. Junior, Náksi vagy Tyson elõadómûvészek, akkor Diana Krall vagy Miles Davis micsodák? <#nevetes1>#nevetes1>
Bocs, hogy raboltam az idõtöket. Tudom, hogy hasonló hozzászólások már születtek, de le kellett írnom nekem is, mert ez az egész végtelenül feldühített.
"4. Nekünk a zenélés, a szórakoztatás egyben a munkánk is. Ebbõl élünk, ez a kenyerünk. A zenélésbõl szerzett jövedelem teszi lehetõvé számunkra, hogy újabb dalokat, újabb zenéket készítsünk Nektek."
Mondja ezt néhány egylemezes pancser<#wink>#wink>, esetleg ha azt mondják, hogy ha megveszem a lemezüket abbahagyják, akkor talán összespórolok néhány cd-re<#mf2>#mf2>
Those who wish to follow me I welcome with my hands
de soknak szerintem már otthon mosnák a száját mert csak a net az a hely ahol így (ennyire ebben a stílusban)nyomhatják
nem konkrétan a nemtetszés kinyilvánítása az ami zavar hanem az ahogyan teszik
érdekes, hogy mki Gyõzikére és Mario-ra van rászállva, de ha nézted volna a listát vannak ott mások is.
Külónben meg MI az hogy Kiket védek? Azért mert valamelyik mint zenész a te értékrended szerint nem állja meg a helyét vagy mert más az etnikuma attól mint EMBERNEK már nem jár tisztelet?
"lehetne azoknak is annyi önkritikájuk, hogy nem állnak ki a saját maguk szopatása melett," azt meg feltételezem ha hozzád vágnák a Lamborghini árát te rögtön tiltakoznál...
Csak azért nem ártana tisztában lenni néhány dologgal. 1, Az elõadók NEM a hanglemezek bevételébõl élnek, abból a kiadók gazdagszanak, hanem a HAKNIBÓL gyüjtögetik a "kis" vagyonkájukat. És valljuk be; ha nem lenne warez, fele ennyi fellépésük sem lenne!!! ( mivel sokan nem is osmernék õket)
2., Egy pillanatra sem irigylem Gyõzikétõl a lambót. Sokan szeretik, és beválalja, hogy Õ az ország kisebbségi hülyegyereke... Ha neki megéri, tõlem okés. Viszont hogy Kozsó a különbözõ fiúegyütesekbõl, és még ki tudja mibõl gazdagszik igenis birizgálja a csõröm! Ugyanis semmijen értéket nem tett le érte az asztalra!
Sokáig lehetne folytatni, de felesleges.
és egy apróság. Kiváncsi vagyok, hogy a színes gumi karkötõ ötletéért fizettek e jogdíjat Armstrongnak? Gyanítom, nem. Szóval amit szabad jupiternek.... Azthiszem nem csak én látom, hogy itt valami nem stimmel....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
"A harmadik pedig. Sajnos a kiadókat sem lehet hibáztatni. Ki ne akarna MUNKA NÉLKÜL pénzt keresni? Én is szeretnék.... A politikával van baj, ráadásul nem is nálunk, hanem ott ahol ezek az agyament dolgok megszületnek. Az pedig amerika... Az ottani népnek már "ki van mosva" az agya, és ha hagyjuk magunkat, mi is erre a sorsra jutunk.
És zárásként; Rendkívül gusztustalannak tartom, hoga rák elleni összefogás jelképét, amit Armstrong talált ki, ilyen népnyúzó dologra merik felhasználni. Vérlázító!!!"
Igaz,igaz és igaz !!!
mi dolgozunk ember.õk az én adómbol élnek mert ugye a zenéikböl(ezek szerint)nem.dolgozni meg nem dolgoznak,csak nyafognak.esetleg tesvér' vagy többet keresel mint amit el tudsz költeni? vagy mi a turóért irsz ilyen ökörséget.innen valószinûleg a te zagyvaságaidat szednék ki.ha éhen akarok halni nem gallardot veszek KOROMnénak. ELNÉZÉST kérek a durva KRITIKÁÉRT,de tény,hogy furcsán nézett ki a te véleményed,a többi között. Megértelek, mert van benne némi igazság, ARC nélkül becsmérelnek. de valószinûleg arcal is +tennék,és mellesleg igazuk van,és ha máshol nem is ezen a fórumon kimodhatják amit gondolnak.Büntetlenül.tisztelet a kivételnek,de ezek közt nem sok zenész van. kontár,selyemfiu "bábjátékos"az annál inkább. <#taps>#taps><#mf3>#mf3>
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ja, szegény mûvészek és Lamborginit vesz az asszonynak 35M ért -pl:Gyõzike.
A megoldás lehet -talán, ha pénzért lehetne letölteni, számonként és nem 1 komlplett albumot.Na igen a kiadók meg kizákmányolják a zeneipart csak úgy mint a az ArtistJust lásd cd és DVD árak -vicc. 😞(
És igen én találok anyanyelvemen zenét, csak nem ilyen szemetet mint Gyõzike, Márió... Amúgy is, tudom, hogy a kiadók szervezték be a MÛvÉSZ-eket, de lehetne azoknak is annyi önkritikájuk, hogy nem állnak ki a saját maguk szopatása melett, csak ehez sincs a legtöbbnek elég esze sajnos...
Bírni fogom, ha az itt lévõ zenészek újj klippeivel lesz tele a VIVA : >
És, igen, most engem is kicsit felháborított a dolog, mert lehet változtatni, de nem így...
\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/
az meg, hogy nekem bmi közöm is lenne zenéhez 😄 enyhén paranoiás vagy vagy túl sok összeesküvés elméletes filmet nézel
az igaz, hogy valami dallam mindig szól a fülemben de engem nem áldott meg nagy tehetséggel az ég
kicsi koromban igaz még a népdalokat is teljes hangmagasságban ki tudtam énekelni de a hangom mutálása után mezo-szoprán lett a hangom és valahogy ezzel egyidõben lett egyre kevesebb kedvem zenélni és beszélni is
amiért ennyi sort írtam az azért van mert szörnyû látni, hogy néhány fórumozó kötekedõ stílusa miatt néhányan teljesen felbuzdulva anyáznak mint a golyóálló szupermanek mint, hogy ha ez lenne a menõ
lehet, hogy néha az én mondanivalóimnak sincs túl mély értelmi tartalma, de ennyire mélyre mint egyesek itt még én se süllyedek hozzászólás terén
lehet néhány zenésszel a sors kegyesebben bánt mint ahogyan azt utómunkája miatt megitélik, de ettõl függetlenül õk is emberek és legalább annyit megérdemelnének, hogy normális magyar mondatokkal kritizálják õket
tisztelet - vagy riszpekt, hogy az nfsu-n felnõttek is értsék<#nezze>#nezze>
😊 A mínõségért fizetek ennyi... és felkéne fogni hogy ami nem megy nem kéne erõltetni mint már írtam ha nem Lenne p2p akkor sem venné ezeket a kutya sem javarészt ... lásd 5000 számos már az arany lemez, nevetséges: )
Csak nem valamelyik "zenész"?
Megnéztem, kik vesznek részt ebben a marhaságban. Sok olyan elõadó van, akit még kedvelek is, (pl Zanzibár) mégsem értem Õket.
Aki SZERETI a zenét, az megveszi az albumot, hiszen eléggé lúzer az, aki 5.1 ben halgatja az mp3-at... Hogy elötte letöltötte, és meghalgatta? Na és? HA EGY ELÕADÓ IGÉNYES A MUNKÁJÁRA, SENKI NEM A MÁSOLTAT FOGJA HALGATNI!!! Az olyanok meg, mint az ebben az akcióban résztvevõ "mûvészek" nagy része pedig halljon éhen, nem izgat. Ha én is olyan munkát adnék ki a kezem allól, én is éhenhalnék.
Más. A kiadók leginkább az eggyüteseket vezetik meg. Õk mégis mögéjük állnak, ami nagyon szomorú. Míg õk nem jönnek rá, hogy ki vannak zsákmányolva, semmi nem fog változni.
A harmadik pedig. Sajnos a kiadókat sem lehet hibáztatni. Ki ne akarna MUNKA NÉLKÜL pénzt keresni? Én is szeretnék.... A politikával van baj, ráadásul nem is nálunk, hanem ott ahol ezek az agyament dolgok megszületnek. Az pedig amerika... Az ottani népnek már "ki van mosva" az agya, és ha hagyjuk magunkat, mi is erre a sorsra jutunk.
És zárásként; Rendkívül gusztustalannak tartom, hoga rák elleni összefogás jelképét, amit Armstrong talált ki, ilyen népnyúzó dologra merik felhasználni. Vérlázító!!!
Dante
http://www.freetvmaci.info/
szánalmasak vagytok<#violent>#violent>
de az már igazán elszomorító, hogy az sg lassan az index alá süllyed a sok tizenéves káromkodásától duzzadva <#levele>#levele>
egyik oldalról bátor dolognak tartom, hogy a cikkíró õszintén elmondta a véleményét, másik oldalról meg azért elvárnám, hogy õ v. a moderátorok (nem tudom ebben a munkakörben mi a szerkesztési hierarchia) felválallják a szólásszabadság viszonlagos sárbatiprását és minimum a hozzászólások felét kiszedje innen!!!!
1. - a regisztrációs oldalon is említve van, hogy jogotok van hozzá
2. - ennyivel minimum tartoztok azoknak a zenészeknek akik véleményetek szerint jó zenét csinálnak vagy legalább lelküket is beleadják
3. - harmadrészt pedig már csak a saját szinvonalatok miatt is
SG fórumozók ti pedig "büszkék" lehettek magatokra <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Nem tudom, hogy hallotatok-e azokról, akik otthon saját maguk szórakoztatására szerkesztenek zenét, remixet stb.
Sokszor azok a házilag kreált mûvek jobbak, mint amit az eredeti elõadó készített! Ezek az emberkék pedig nem a pénzért, hanem az élvezetért csinálják, és felrakják bizonyos honlapokra, vagy odaadják ismerõseiknek, azt amivel néha egy évig is szórakoznak! Teljesen ingyen! És nagyon boldogok, ha valaki meghallgatja!
Ez a baj a mostani sztárokkal! Jóformán a lóvé miatt csinálnak sablonzenét. Azért kezdenek sokan zenélni, hogy meggazdagodjanak.
Tegnap anyu hallgatta az Omegát a házimozin. Hát csak ámultam a hangzáson és az élményen! Az egész szobát megtöltötte a hang ja és a szövegen is legalább lehetett tûnõdni egy kicsit!(most is van jópár ilyen szám csak nehéz megtalálna, esetleg az elõadó nem divatos és nem játsszák) A régi számok sokkal jobban ki vannak találva, mint a mostani, aminek a legtöbbje ugyan arra a sémára épül! Nem értem miért nem mernek újat belevinni? Bejött pl Benny Benassy bass-sora és akkor jött egy félezer együttes, aki ugyan azt csinálta! Pl a Royal Giggolos akiknél a legnagyobb lebõgés volt a két egyforma számukkal!
Van azért jópár kivétel.
Nem kell egy zenének olyan nagyon nagy durranásnak lenni azt sem mondom, hogy legyen benne rengeteg hangszer! Ha valaki egy egy mûfajba beleszeret és azt szerené mûvelni akkor legyen. Olyan zenét csináljanak ami eléri a hatását és megmozgatja a fantáziáját a hallgatóságnak!
Annak idején a klasszikus szerzõk még süketen is alkottak jót, Sõt!! Nem volt ez a jogi-hercehurca sem.
Kaptam egy cd nem rég, minden számba belehallgattam és néha azt hittem, hogy elromlott a Media Player, mert ugyan az volt az elején közepén végén és a következõben is.
Az számítógéppel készített zene is lehet jó! Nem kell azt csak valódi hangszerekkel emberekkel létrehozni!
Kell minden féle, és azokat is játsszák a rádiók! Lehetne választani és változatosabb lenne a mûsorkínálat is nem kéne egy számot naponta többször meghallgatni! mert ez is oka, hogy unjuk a zenéket. Ki ne unná naponta többször ugyan azt?(a nagy slágereket is meguntuk volna ha annak idején 1000szer elnyomták volna naponta)
Már lehet kicsit ellentmondásos vagyok de hát a mûvészet is ilyen. Ha valaki alkot még ha sablonra is akkor is vigyen bele valamit saját magából is!
Még azt nem értem, hogy egy egy elõadót hogy ismerjek meg, ha a rádióban nem hallani és letölteni sem lehet, mert tilos? Akkor hogy találja meg az ember a saját hangját? Ha tetszik neki úgyis megveszi csak elõbb megnézi/hallgatja hogy jó-e tetszik-e. Ilyan CD-árak mellett nem lehet azt megtenni, hogy látok valami érdekes nevût; na akkor megveszem meghallgatom. Letöltöm elõbb és aztán azt az albumát, amelyik tetszik meg is vesszük.
Ha valami hülyeséget írtam bocsánat. Amit írtam azt úgy írtam, hogy amit ajánlanak azt legalább egyszer végighallgatom és elég sokfajta zenét szeretek.
Addig nem sok változásra számíthatunk, míg egy dobra és egy cinre amibõl tuc tuc lesz nagyon sokan azt mondják, hogy húúúúúúú de jó! Van ilyen is elhihetitek!
Bocsi mégegyszer a sok szövegért. Egy szó, mint száz, nekünk kell nyomást gyakorolni a mûvész urajra és hölgyekre! Filmesekre zenészekre írokra egyaránt!
helybõl??? te nekifutásból voltál akkora paraszt mint a WTC<#banplz>#banplz><#fogmosas>#fogmosas><#kocsog>#kocsog><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#gun>#gun>
Hogy valojaban mire koltik/kinek adjak az evi sok milliardot, ki tudja. Ki van ez talalva.
Mennyibe is kerül egy tok és borító bele??? kb 200-ft (megrendelés nyomdában körübelül ennyi 1 db)
+ A zenészek rarákják a saját zenéjüket és mehet a "sokszorositóba" -ergo- összesen az egész ez legyen kb:500 FT
HA MAJD A BOLTOKBAN 800-1000 FT-ért ÁRULJÁK AZ EREDETIT, AKKOR MAJD TALÁN MEGVESZI A MAGYAR NÉP AZ EREDETIT!!!!! ADDIG IS ÉLJEN A LETÖLTÉS
A többiekkel nincs különösebb bajom mert nem is ismerem õket de amennyibe kerül egy lemez manapság azt pofátlanul soknak tartom sajnálom szegényeket hogy nem futja 30 milliós autóra tisztelet a kivételnek be kell érniük a 10-15 millióssal én aki csak a MI AUTÓNKRA futi biztos nem fogja megvenni a 4-5-6ezres lemezt,ha van rá mód ,hogy olcsóbban vagy ingyen hozzá jussak.Ráadásul azért vegyem meg mert van rajta 1 szám ami jó a többi meg csak azért készült hogy legyen valami a lemezen,ami még így is félig van.Na mindeggy leszarom majd lessz valami de hogy ilyen áron nem veszem meg az biztos inkább nem hallgatom.Ez vonatkozik a játékokra is meg minden másra mert egy szaros játékért se adom oda a fizetésem15-20 %-át van nekem mire költeni 2 gyerek mellet plussz a lakás STB.
De szórakozni szeretek úgyhogy marad a csere-bere<#vigyor2>#vigyor2>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
"A magáncélú másolásra tekintettel fizetendõ ún. üreskazetta-díjak és azok kedvezményezettjei
A szerzõket, elõadómûvészeket és hangfelvétel-kiadókat a magáncélú másolásokra tekintettel külön díjazás is megilleti. A jogszabály szerint az üres hanghordozók forgalma alapján befolyó díjból a szerzõket 45%, az elõadómûvészeket és a hangfelvétel-elõállítókat érdekképviseleti szervezeteiken keresztül 30, ill. 25% illeti meg. Az üres képhordozók forgalma alapján befolyó díjból a tárgyévet követõen évente egyszer kerül sor felosztásra az illetékes közös jogkezelõkön keresztül a jogszabályban meghatározott felosztási kulcs alapján befolyó díjból 13% filmelõállítók, 22% filmalkotók, 4% képzõ,- ipar,- fotómûvészek, 16% filmírók, 20% zeneszerzõk, szövegírók, 25% elõadómûvészek részesedése."
Koipészt móccerrel a fórumból kivonatokat az alábbí címekre szeretettel várnak <#nezze>#nezze> :
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Akkó cimborák...kkkhhhrggghhh...ölégnagyszarban vagytok...