pár gondolatot megosztanék én is (ha már zenét nem lehet)
- Nekem anno kazettás korszakban megvolt a Queen - Greatest Hits 2 eredetiben, anyukám megvette magának bakeliten, én meg később CD-n is. Eszembe sem jutott "más" úton-módon megszerezni. Nem érdekel, hogy az árából ki hány százalékot tett zsebre, ez a mű értékes és nem méltó rá, hogy másoljam. Talán ha az összefogott előadók is próbálnának legalább a zene iránti odaadásukban hasonlót mutatni, akkor őket is megtisztelném azzal, hogy kiteszem a polcra az eredeti kiadványt.
- Alanis Morissette pár albumát letöltöttem, majd megismerve a műveit megvettem az albumait. Talán a hazai előadóknak is reklám lehet egy két "promóciós" jellegű letöltött album. A koncerteket/haknikat ugyanis nem lehet warezolni.
- Néhány összefogott zenész szerintem rossz csapathoz csatlakozott, mert szerintem pl. a Kamikaze, Capuccino, Gino örülhetnének ha valakik egyátalán letöltenék a produktumaikat.
- Mice: "lehet néhány zenésszel a sors kegyesebben bánt mint ahogyan azt utómunkája miatt megitélik, de ettől függetlenül ők is emberek és legalább annyit megérdemelnének, hogy normális magyar mondatokkal kritizálják őket
" Igen valóban emberek, és megérdemelnék normális hozzászólásokkal kritizáljam őket. De nehéz ezt úgy tenni hogy közben látom, hogy hülyének néznek engem. (megélhetésért küzdés - luxuskocsik, nyaralások)
- Ha L.L. Junior, Náksi vagy Tyson előadóművészek, akkor Diana Krall vagy Miles Davis micsodák?
Bocs, hogy raboltam az időtöket. Tudom, hogy hasonló hozzászólások már születtek, de le kellett írnom nekem is, mert ez az egész végtelenül feldühített.
"4. Nekünk a zenélés, a szórakoztatás egyben a munkánk is. Ebből élünk, ez a kenyerünk. A zenélésből szerzett jövedelem teszi lehetővé számunkra, hogy újabb dalokat, újabb zenéket készítsünk Nektek."
Mondja ezt néhány egylemezes pancser, esetleg ha azt mondják, hogy ha megveszem a lemezüket abbahagyják, akkor talán összespórolok néhány cd-re