• Mice
    minek nekem írod? engem egyáltalán nem érdekel a zeni ízlésed. az a te dolgod ha a saját anyanyelved zenéjében sem találsz jót.

az meg, hogy nekem bmi közöm is lenne zenéhez :D enyhén paranoiás vagy vagy túl sok összeesküvés elméletes filmet nézel

az igaz, hogy valami dallam mindig szól a fülemben de engem nem áldott meg nagy tehetséggel az ég

kicsi koromban igaz még a népdalokat is teljes hangmagasságban ki tudtam énekelni de a hangom mutálása után mezo-szoprán lett a hangom és valahogy ezzel egyidőben lett egyre kevesebb kedvem zenélni és beszélni is

amiért ennyi sort írtam az azért van mert szörnyű látni, hogy néhány fórumozó kötekedő stílusa miatt néhányan teljesen felbuzdulva anyáznak mint a golyóálló szupermanek mint, hogy ha ez lenne a menő

lehet, hogy néha az én mondanivalóimnak sincs túl mély értelmi tartalma, de ennyire mélyre mint egyesek itt még én se süllyedek hozzászólás terén

lehet néhány zenésszel a sors kegyesebben bánt mint ahogyan azt utómunkája miatt megitélik, de ettől függetlenül ők is emberek és legalább annyit megérdemelnének, hogy normális magyar mondatokkal kritizálják őket

tisztelet - vagy riszpekt, hogy az nfsu-n felnőttek is értsék