Kiváncsi lennék ki bújik meg a Mice becenév alatt...
Csak nem valamelyik "zenész"?
Megnéztem, kik vesznek részt ebben a marhaságban. Sok olyan előadó van, akit még kedvelek is, (pl Zanzibár) mégsem értem Őket.
Aki SZERETI a zenét, az megveszi az albumot, hiszen eléggé lúzer az, aki 5.1 ben halgatja az mp3-at... Hogy elötte letöltötte, és meghalgatta? Na és? HA EGY ELŐADÓ IGÉNYES A MUNKÁJÁRA, SENKI NEM A MÁSOLTAT FOGJA HALGATNI!!! Az olyanok meg, mint az ebben az akcióban résztvevő "művészek" nagy része pedig halljon éhen, nem izgat. Ha én is olyan munkát adnék ki a kezem allól, én is éhenhalnék.
Más. A kiadók leginkább az eggyüteseket vezetik meg. Ők mégis mögéjük állnak, ami nagyon szomorú. Míg ők nem jönnek rá, hogy ki vannak zsákmányolva, semmi nem fog változni.
A harmadik pedig. Sajnos a kiadókat sem lehet hibáztatni. Ki ne akarna MUNKA NÉLKÜL pénzt keresni? Én is szeretnék.... A politikával van baj, ráadásul nem is nálunk, hanem ott ahol ezek az agyament dolgok megszületnek. Az pedig amerika... Az ottani népnek már "ki van mosva" az agya, és ha hagyjuk magunkat, mi is erre a sorsra jutunk.
És zárásként; Rendkívül gusztustalannak tartom, hoga rák elleni összefogás jelképét, amit Armstrong talált ki, ilyen népnyúzó dologra merik felhasználni. Vérlázító!!!