• Roli
    Ez nem igaz! Pont Győzivel jönnek? Hát még énekelni sem tud!(vagyis beszélni)
    Nem tudom, hogy hallotatok-e azokról, akik otthon saját maguk szórakoztatására szerkesztenek zenét, remixet stb.
    Sokszor azok a házilag kreált művek jobbak, mint amit az eredeti előadó készített! Ezek az emberkék pedig nem a pénzért, hanem az élvezetért csinálják, és felrakják bizonyos honlapokra, vagy odaadják ismerőseiknek, azt amivel néha egy évig is szórakoznak! Teljesen ingyen! És nagyon boldogok, ha valaki meghallgatja!
    Ez a baj a mostani sztárokkal! Jóformán a lóvé miatt csinálnak sablonzenét. Azért kezdenek sokan zenélni, hogy meggazdagodjanak.
    Tegnap anyu hallgatta az Omegát a házimozin. Hát csak ámultam a hangzáson és az élményen! Az egész szobát megtöltötte a hang ja és a szövegen is legalább lehetett tűnődni egy kicsit!(most is van jópár ilyen szám csak nehéz megtalálna, esetleg az előadó nem divatos és nem játsszák) A régi számok sokkal jobban ki vannak találva, mint a mostani, aminek a legtöbbje ugyan arra a sémára épül! Nem értem miért nem mernek újat belevinni? Bejött pl Benny Benassy bass-sora és akkor jött egy félezer együttes, aki ugyan azt csinálta! Pl a Royal Giggolos akiknél a legnagyobb lebőgés volt a két egyforma számukkal!
    Van azért jópár kivétel.
    Nem kell egy zenének olyan nagyon nagy durranásnak lenni azt sem mondom, hogy legyen benne rengeteg hangszer! Ha valaki egy egy műfajba beleszeret és azt szerené művelni akkor legyen. Olyan zenét csináljanak ami eléri a hatását és megmozgatja a fantáziáját a hallgatóságnak!
    Annak idején a klasszikus szerzők még süketen is alkottak jót, Sőt!! Nem volt ez a jogi-hercehurca sem.
    Kaptam egy cd nem rég, minden számba belehallgattam és néha azt hittem, hogy elromlott a Media Player, mert ugyan az volt az elején közepén végén és a következőben is.
    Az számítógéppel készített zene is lehet jó! Nem kell azt csak valódi hangszerekkel emberekkel létrehozni!
    Kell minden féle, és azokat is játsszák a rádiók! Lehetne választani és változatosabb lenne a műsorkínálat is nem kéne egy számot naponta többször meghallgatni! mert ez is oka, hogy unjuk a zenéket. Ki ne unná naponta többször ugyan azt?(a nagy slágereket is meguntuk volna ha annak idején 1000szer elnyomták volna naponta)
    Már lehet kicsit ellentmondásos vagyok de hát a művészet is ilyen. Ha valaki alkot még ha sablonra is akkor is vigyen bele valamit saját magából is!
    Még azt nem értem, hogy egy egy előadót hogy ismerjek meg, ha a rádióban nem hallani és letölteni sem lehet, mert tilos? Akkor hogy találja meg az ember a saját hangját? Ha tetszik neki úgyis megveszi csak előbb megnézi/hallgatja hogy jó-e tetszik-e. Ilyan CD-árak mellett nem lehet azt megtenni, hogy látok valami érdekes nevűt; na akkor megveszem meghallgatom. Letöltöm előbb és aztán azt az albumát, amelyik tetszik meg is vesszük.
    Ha valami hülyeséget írtam bocsánat. Amit írtam azt úgy írtam, hogy amit ajánlanak azt legalább egyszer végighallgatom és elég sokfajta zenét szeretek.
    Addig nem sok változásra számíthatunk, míg egy dobra és egy cinre amiből tuc tuc lesz nagyon sokan azt mondják, hogy húúúúúúú de jó! Van ilyen is elhihetitek!
    Bocsi mégegyszer a sok szövegért. Egy szó, mint száz, nekünk kell nyomást gyakorolni a művész urajra és hölgyekre! Filmesekre zenészekre írokra egyaránt!