• rosemberg
    Remélem nem a GYőzike albumára gondoltak hogy vásároljam meg legálisan mert letöltés után rögtön töröltem mert valami katasztrófa nem is értem hogy hogy adhatták ki.Ezek után nem kell csodálkozni hogy nincs bevétele a kiadóknak ha ilyen szarokat is engednek forgalomba.
    A többiekkel nincs különösebb bajom mert nem is ismerem őket de amennyibe kerül egy lemez manapság azt pofátlanul soknak tartom sajnálom szegényeket hogy nem futja 30 milliós autóra tisztelet a kivételnek be kell érniük a 10-15 millióssal én aki csak a MI AUTÓNKRA futi biztos nem fogja megvenni a 4-5-6ezres lemezt,ha van rá mód ,hogy olcsóbban vagy ingyen hozzá jussak.Ráadásul azért vegyem meg mert van rajta 1 szám ami jó a többi meg csak azért készült hogy legyen valami a lemezen,ami még így is félig van.Na mindeggy leszarom majd lessz valami de hogy ilyen áron nem veszem meg az biztos inkább nem hallgatom.Ez vonatkozik a játékokra is meg minden másra mert egy szaros játékért se adom oda a fizetésem15-20 %-át van nekem mire költeni 2 gyerek mellet plussz a lakás STB.
    De szórakozni szeretek úgyhogy marad a csere-bere