Soundmaker#184
Hányingerem van ettől társaságtól. Csupa népbutító, parasztvakító tehetségtelen limitáltagykapacitású (Győzike), önjelölt sztár!!!
(Hozzáteszem csak a média miatt azok)... Persze tisztelet a kivételnek mert vannak azért nevek is ott.. kár hogy 1 %-át sem teszi ki. Ezek közül egyik zenéjét sem hallgatom meg. Hogy miérT?
NA KÉREM SZÉPEN HEGYEZZE A SZEMÉT IDE MINDEN KIADÓ, MAGÁT-ZENÉSZNEK KÉPZELŐ FASZKALAP ÉS PRODUCEREIK STB.!!!!
A magyar zenei pop élet kábé 15-20 éve kihalt. Azóta - ritka kivétellel - EGYETLEN 1 ... kihangsúlyozom EGYETLEN EGY !!!!!!! Értelemes zenei szerzeményt sem hallottam. A Megasztár jelölteket is csak sajnálni tudom, mert a piac fogja meghatározni számukra hogy mit és hogyan énekeljenek. Anno 15 éve sokkal kissebb volt a piac befolyása. Micsoda véletlen hogy akkor futott nagy nevek még most is azok! Hányan vagyunk aki inkább levesz egy EDDA , vagy Bikini albumota polcról ha elege van a POP szemétből???? Nagyon Sokan!!!!
A magyar mégha le is tölt netről, azt azért teszi mert nincs anyagi kerete arra (külön arra!!!), hogy megvegye kedvenc előadója CD-jét, hogy egy agyongürizett hét után le tudjon ülni kicsit kikapcsolódni, feltöltődni! Ennyi azért jusson már a magyarnak!!!! Ha ezek közül az önjelölt "Jedi lovagok közül" valamelyikkel is valaha találkozom egyszerűen le fogom köpni!!! Méghogy a szórakoztatásunkért dolgoznak???????????? Ez nonszensz. Mondjon nekem valaki EGY előadót aki azért zenész mert ezt szereti csinálni? Ez az élete? Mondjatok!!!!!!
Ha meg valah elővesz a BSA,RIAA meg az isten tudja hogy milyen "jogvédő szerverezet" akkor a legnagyobb hévvel fogok ellenállni. MAjd ha biztosítanak olyan jövőt amiben lesz érteleme legálisan vásárolni és főleg értelmes, értékelhető ZENÉT!!! (remélem figyel a tisztelt zenei társulat, mert nekik fogalmuk sincs arról mi az) akkor meg fogom venni a lemezüket! De minek is idegesítem magam ... Jövőre ezeknek a csapatoknak a fele ne mfog létezni már! Jobb is!!!
Minden tiszteletem a dolgozó magyar népé!! NE hagyjuk F*SZZOPÓ G*CI MULTIMILLIOMOSOK MÉG TÖBB BŐRT HÚZZANAK LE RÓLUNK!!!!!!!!!!