• Horváth János
    #92
    Vessük el a hidrogén-bomba elméletet, bár én a HASONLÓ erejü explozíciós kisbombákra gondolok, NANEM a napalm-tipusú tűzvész bombákra, csak olyanokra, amik jó nagy területet tudnának beteríteni,ugyanakkor a robbanás utáni "oxidok"- káros anyagok- minimális kárt okoznának.(a Gázai-övezetben mostanság a rakétatámadások sokkal több "káros" anyagot is termelnek!)
    Szóval a kialakult hurrikánt az óceán felett olyanra kéne alakítani, hogy még a szárazföld elérése előtt kiadja a felszívott víz jelentős tömegét, ezáltal csökkenne e szél sebessége is.
    A hurrikánvadász gépek pedig a földi irányítással összhangban oldanák ki a légköri "kisbombákat" és itt volna szerepe a lézervezérelt technikának,tehát itt nagyon sokat számítana a MAGASSÁG ,tehát a legjobb helyzetben találná el a cellákat,és szórná szét a semlegesítő "anyagot"- amit én még persze nem tudom hogy mi lenne az.

    Más témát is felvethetnék ezek után, pl. a közelmult sok földrengései nem okozhattak-e a Mexikói-öbölben kéregrepedést, és ezáltal a mélytengeri árkok sok "melegvizet" küldenek a felszíni vizebe, és ezáltal van a melegedés?
    Nem biztos hogy a sok széndioxid okozza a hurrikánok ilyen nagymérvü erösödését.
    Amerika rá fog jönni a megoldásra remélem ezek a viharok figyelmeztették erre, még lessz több is.