A Rita már erősebb, mint a Katrina
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felvetették már a Keleti-Atl.Óceán (Golf-áram) rendelleségeit is Anglia-Izland térségeiben.
<#integet2>#integet2>
Ha jól tévedek, ezek a hurrikánok az Atlanti óceán felett keletkeznek...
Kara kánként folytatom tanításom.
<#worship>#worship>
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
No, így már világos. Csak azt nem vágtam, hogy hogy lesz a hidrogénbombából atombomba...
"akkora mennyisegben, es begyujtva lenne a vilag elso tuzvihara"
Már volt tûzvihar. Pl. a II. VH-ban Hamburg bombázásánál.
IMG SRC="http://www.sg.hu/kep/2005_09/0922rita1.jpg"
Horvath Janos: precizos bombaid a hurrikanban ugy viselkednenek mint homok a szelben... a napalmot a hurrikanba is nagyon erdekes 5let... akkora mennyisegben, es begyujtva lenne a vilag elso tuzvihara... Asszem az Apokalipszist tudnam elkepzelni igy.
Tehát a rengés föld- kisugárzása a szárazföldet is esõzésekkel tetézi.
Itt összefüggést látok a légkör-föld kölcsönhatására.
A Mexikói-öböl amugy is be van "szipkázva" a sok olajfúró tornyokkal,nem sok kell, hogy a kéreg felrepedjen, amúgy sem van messze a nyugati parti San Franciskó, vagy a Észak-Dél amerikai törésvonal.
A melegáramlatok megfigyelésére pedig a tengereken kellene létrehozni lehorgonyzott rádioadókat, hogy lássuk a felmelegedés nagyságát, áramlatok irányát. Ez pedig lehet hogy nem 1-2 fok C. - amit a széndioxid okoz hanem drasztikusan 5-8 fok is lehet az adott térségben, több száz négyzetkilométeren,ami elég egy tekintélyes hurrikán születésére.
Szóval a kialakult hurrikánt az óceán felett olyanra kéne alakítani, hogy még a szárazföld elérése elõtt kiadja a felszívott víz jelentõs tömegét, ezáltal csökkenne e szél sebessége is.
A hurrikánvadász gépek pedig a földi irányítással összhangban oldanák ki a légköri "kisbombákat" és itt volna szerepe a lézervezérelt technikának,tehát itt nagyon sokat számítana a MAGASSÁG ,tehát a legjobb helyzetben találná el a cellákat,és szórná szét a semlegesítõ "anyagot"- amit én még persze nem tudom hogy mi lenne az.
Más témát is felvethetnék ezek után, pl. a közelmult sok földrengései nem okozhattak-e a Mexikói-öbölben kéregrepedést, és ezáltal a mélytengeri árkok sok "melegvizet" küldenek a felszíni vizebe, és ezáltal van a melegedés?
Nem biztos hogy a sok széndioxid okozza a hurrikánok ilyen nagymérvü erösödését.
Amerika rá fog jönni a megoldásra remélem ezek a viharok figyelmeztették erre, még lessz több is.
NEm egészen világos, hogy mire gondolsz.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
És ezt hol, mikor szokták bevetni hazánkban?
"1947-ben a Cirrus terv a ciklonok szeleinek csökkentését célozta. Azonban az elsõ - beszórásnak alávetett - hurrikán hirtelen megváltoztatta pályáját, és jelentõs károkat okozott Georgiában (USA)."
egy másik idézet:
"A ciklonok útjának megváltoztatására tett kisérletek túl sok jogi és pilitikai következményekkel járnak. Az amerikai Stormfury program például az 1960-as és 70-es években megkisérelte csökkenteni a hurrikánok erejét a karib (Antilla) -tengeri szigeteken. De mivel a Mexikó északi részén hulló esõk zöme ezeknek a trópusi viharoknak a fennmaradó részébõl származik, a beszórást okolták az 1980-as években bekövetkezett szárazságért"
Csak hogy valami konkrétum is legyen.
Az anyagról beszélve, ez lehet ezüst-jodid,korom-homok, stb... ami belekeveredve a hurrikánba azután pedig a nap sugárzás hatásaira átalakulva eloszlatná a pusztító hatásokat.
Amerika rendelkezik már olyan precíziós, lézervezérelt töltetekkel amiket pont oda tud juttatni ahova kell. Na tehát; ez ne legyen enberpusztító bomba, hanem legyen az emberiség segítõje.
A töltet mibenléte pedig sor tudományos megfigyelések eredménye szerint készüljön el.
Lehet ez kémiai-fizikai semlegesítõ anyag, mely aktívan csökkentené a légnyomás,hõmérséklet, akár a vízfelhõ abszurd elváltozását.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Meg amúgy sem biztos, hogy elég lenne.
Gondoljatok bele! 80-100 km-es a szem!
Azért abban van egynéhány köbméter levegõ, annak a nyomását megnövelni azért nem lenne piskóta, még egy kevéssel sem.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
5ös erõsségû hurrikán pedig hazab@ssz@ valszeg"
Az atomerõmûvek sok-sok vasbetonból készülnek, nem pedig papírból, mint az átlag amcsi házak. Egy ilyen kis szellõt bent meg sem lehet érezni.
Ott semmi nincs, neutronsugárzás se, meg asszem gamma se, az egész tömegdefektus energiája a keletkezõ alfa-részecskéknek, és protonoknak adódik át."
Csak az a gond, hogy a fúzió beindításához szükséges energiát a hidrogénbombáknál nemes egyszerûséggel atombombával állítják elõ. Így lényegtelen, hogy a fúzió maga mennyire tiszta.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hajrá USA utálat! Me' ez a trendiii...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
5ös erõsségû hurrikán pedig hazab@ssz@ valszeg
az emelkedõ olajárakról meg az a véleményem, hogy az számunkra jó, persze hosszú távon, az ugyanis már most látszik, hogy az alternatív/megújuló üzemanyagok kezdenek egyre nagyobb szerepet kapni például az autógyártásban, azt hiszem ez a járható út, más kérdés, hogy rövid távon emiatt szívhatjuk a fogunkat, mert drága a benzin, kevesebbet autózhatunk, viszont> kissebb környezetszennyezés, új tisztább technológiák és "kissé" utópisztikusan> szebb jövõ 😊
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ott semmi nincs, neutronsugárzás se, meg asszem gamma se, az egész tömegdefektus energiája a keletkezõ alfa-részecskéknek, és protonoknak adódik át.
És mindegyik nagyon nagy kölcsönható képességû, úgyhogy párx10 m után simán elnyelõdnek a légkörben.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mellesleg a politika is tudomány, sõt, a nyelvészet is.
"valami bombával (hidrogén) meg lehetne szüntetni a szem, vagy környezete spirális mozgását, vagy megzavarni, lassítani a rendszert" - nagyfokú tájékozatlanságod lehet a tudományok terén, de ettõl eltekintve: belegondoltál már abba, hogy milyen mérvû károsodás érhetné az élõvilágot, beleértve az embereket is, ha lépten-nyomon hidrogénbombákat robbantgatnának?
Sajnos ez a téma - a világra gyakorolt hatása miatt - inkább politikai, mint tudományos.
De a feltevésedre válaszolva: a Napból érkezõ hõenergia tartja mozgásban légkörünket, ez igaz. A Napkitörések azonban nem plusz hõenergiát, hanem elektromágneses részecskéket jelentenek - a légkör meteorológiájára gyakorolt hatásuk nem számottevõ. A probléma igazi oka - bizonyítottan - a környezetszennyezés: a kikerülõ "üvegház" gázok a korábban egységes légköri folyamatokat tették ún. celluláris (apró területrészekre, cellákra bontott) folyamatokká (az ötvenes években kezdõdõ, napjainkra irreverzibilissé, azaz visszafordíthatatlanná vált folyamatok). Tkp. kaotikussá vált az egész meteorológiai rendszer.
A felelõsök érthetõ módon a nagy környezet-szennyezõ országok, igaz akár száz évre is visszamenõleg - élen az USA-val. A probléma legfõképpen az, hogy elsõsorban (Katrina, Rita ide vagy oda) nem is õket sújtják a katasztrófák. Emlékezz a hazai, minket vagy a környezõ országokat sújtó árvizekre. Ezt mikor és ki fogja kártéríteni? De a legbosszantóbb az, hogy a nagy kõolaj-termelõ/finomító multik erre hivatkozva emelik a kõolaj árát...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A mostani hurrikán megint csak akkora erõvel tombol, mint az elõbbi. Miért lehet ez?
Az én véleményem, vagyis tudományos megküzelítésben az alábbi;
Pár hete felvettettem azt az elkébzelést, hogy valami bombával (hidrogén) meg lehetne szüntetni a szem, vagy környezete spirális mozgását, vagy megzavarni, lassítani a rendszert.
Most, hogy pár napja..(09.15 kb.)nagyerejû napkitörések voltak,meglátásom szerint ez nagymértékben befolyásolja a légkör egyensúlyát.
Tehát ez sokkal tovább mutat, mint a földi környezetszennyezés problémája. Sajnos "rendetlenkedik" a napocskánk,- nem tudom hogy ez a 11 éves periódusnak következménye-e?-vagy valami kozmikus porfelhõ, vagy "ritka" semmiség játszik-e közre.
Nagyerejû eletromágneses behatások érik a földet, és ezek okozhatják a hurrikánok ilyen nagyerejû erõnlétét.A müholdak necsak infra-és látható szinképeket küldjenek le, hanem mágneses erõvonalak képét is, (gaus..stb. fizikából segítsetek..anno 1970.. )és ezekkel talán tudnánk valami elõrejelzést tudatni a térségre vonatkozólag.Szerintem megakadályozni ugysem tudnánk.
ezeket magadtol találod ki vagy veszed valahonnan??,
szerencsétlen......
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Kocsordon meglibbent Árpi bunkerén egy pillangó és most Katrina - Rita ... és még kitudja 😊