• Horváth János
    Tisztelt fórumozók! Szerintem zárjuk le a politikai vitákat, ez mégis egy tudományos fórum,és próbáljuk megbeszélni a tényeket.

A mostani hurrikán megint csak akkora erővel tombol, mint az előbbi. Miért lehet ez?
    Az én véleményem, vagyis tudományos megküzelítésben az alábbi;
    Pár hete felvettettem azt az elkébzelést, hogy valami bombával (hidrogén) meg lehetne szüntetni a szem, vagy környezete spirális mozgását, vagy megzavarni, lassítani a rendszert.
    Most, hogy pár napja..(09.15 kb.)nagyerejű napkitörések voltak,meglátásom szerint ez nagymértékben befolyásolja a légkör egyensúlyát.
    Tehát ez sokkal tovább mutat, mint a földi környezetszennyezés problémája. Sajnos "rendetlenkedik" a napocskánk,- nem tudom hogy ez a 11 éves periódusnak következménye-e?-vagy valami kozmikus porfelhő, vagy "ritka" semmiség játszik-e közre.
    Nagyerejű eletromágneses behatások érik a földet, és ezek okozhatják a hurrikánok ilyen nagyerejű erőnlétét.A müholdak necsak infra-és látható szinképeket küldjenek le, hanem mágneses erővonalak képét is, (gaus..stb. fizikából segítsetek..anno 1970.. )és ezekkel talán tudnánk valami előrejelzést tudatni a térségre vonatkozólag.Szerintem megakadályozni ugysem tudnánk.