A Rita már erősebb, mint a Katrina
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Aki azt allitja, hogy a kornyezet szennyezesnek semmi koze ehez, az sztem jobb ha elobb tanul, mintsem .....
2. Aki azt allitja hogy az amerikai nep nem tehet arrol hogy Bush ....., az sztem nezze meg hogy ki hogy valasztott a valasztasok idejen, etc, vagyis ez a szemely is jobb ha kicsit olvas, .....
(tehat hiaba a csalasok, ha nincsen olyan birka, aki a farkast valasztja pasztornak)
3. Aki azt emliti, hogy fegyverkezesre kevesebb jut: teljes mertekben igazad van, es egyetertek, s nem csak amerikanak amerikai teruletre juto fegyverkezesere ertem a dolgot, hanem van egy olyan allam a vilagban, amelyet szinte teljes egeszeben az amerikai nep tart el, ugymond a tudatan kivul, de sztem jopar embernek nem kell emliteni melyik ez a nagyon eros katonai allam, s ezen allam befolyasa is csokkenhet a kevesebb tamogatasi osszegbol adodoan, etc
4. Terrorizmus: Bush alltal kijelentett terrorista ertelmezest magara Bushra is lehetne vonatkoztatni, hiszen van hurrikan ellen hatekony vedekezesi modszer, s megsem tett semmit Bush annak erdekeben hogy eljen vele, inkabb hagyta a dolgokat, hogy minnel tobb penzt lehessen "legalisan" nyulni, az ugynevezett ujjaepitesekre, etc
5. Hatekony modszer: nevetseges a konferencia, amit amerikai tudosok rendeztek, hiszen egy egyszeru fizikai torvenyszerusegre nem is figyelve, hajmereszto butasagokat ecseteltek fel
(ha hutod a hurrikan szemet, annak ereje csokken, kornyezetbarat technologiaval megoldhato a problema, vagyis: mi van a levegoben jelentos mennyisegben, amely kornyezetbarat anyag? -Nitrogen, mire hasznalhato: osszenyomod jo alaposan folyekony allapotba, es ha engeded kitagulni elegge jelentos hot von el a kornyezetetol, mire kell figyelni?? -mint minden ketelu fegyvernek, ennek is van hasznos es karos hasznositasi lehetosege, ugyanis ha nem a szemet hutod le, hanem a "palastjat" ugy a hurrikan ereje megnovekszik, ha viszont a szemet hutod, annak ereje jelentosen csokken, vagyis, nehany tartaly folyekony nitrogen, jelentos hurrikan ero csokkentest valt ki, s ezzel konkretan lehet szamolni -hotagulas, ill. hoelvonasi kepesseg, etc figyelembe vetelevel, vagyis itt jon a viszonylagosan pontos idozites szuksegessegenek kerdese, mivel maga a szem nem is annyira kicsi egy ilyen jelenseg eseteben)
6. En csak azon amerikaiakat sajnalom, akik politikai befolyas gyakorlasi lehetoseguk reven, nem egy iszakos emberre szavaztak a valasztasok idejen "Bush 40 eves koraig onmaga alltal elismerten alkoholista volt" /ha vesszuk azt hogy mennyire gyakran mond igazat, sztem jobb ha nem hiszik el az emberek hogy ma mar nem az/, hanem egy nala eszesebb, tisztessegesebb, nem hatalom manias, koztiszteletnek orvendo szemelyre. Ezen szemelyekert kar ha meghalnak, de sajnos a sorsnak is van ironiaja, s nem csak az embereknek.
Vegezetul: a hurrikan problema megoldasomert sok sok penzt varok cserebe, bar ha alkalmazni is fogjak az eljarast, a sok hiena vegett ugyis csak hiu abrand a valamit valamiert jellegen alapulo elvarasom, ....... 😊
NB: orulok hogy azert olykor latok itt ertelmes, illetve humoros felszolalasokat, szval csak igy tovabb mindenkinek 😊 sziasztok
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elnézést a Sorokért:)
Izraelben sem szeretik õket, csak ha az USA nem lenne, akkor vsz õk sem léteznének.
Szóval az, hogy van egy réteg aki divatból vagy politikai okokból nem szereti õket az egy dolog, a "Világon mindenhol utálják õket" meg egy másik.
Vagy Te nem nézel amerikai filmeket? Ha már nézel, akkor hol az utálat?
Amit vagy akit nem bírok elviselni, azt nem csinálom, vagy nem nézem ill. hallgatom.
A hurrikánnak meg köze sincs ahhoz, hogy nagy-e a környezetszennyezés vagy sem.
Amennyire az USA nem környezetbarát, annyira sokat áldoz a környezetvédelemre. Bush csupán az okosak által kitalált "szabályokat" nem feltétlenül akarja bevezetni otthon, mert tönkre menne a gazdasága. Amúgy ha megnézitek, akik bármilyen egyezményt aláírtak, ott szerintetek mennyire csökkent a környezetszennyezés? Pl. itthon. Mert szerintem inkább nõtt ...
De ez az én véleményem.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hogy az USA-nak olyan a politikája, hát olyan. A miénk talán jobb. Itt még talán rosszabb a helyzet, de itt kinyitjátok a szátokat ? Miért szóltok le másokat, mikor semmit sem tesztek az itthoni jobbulásért?
Nagyon sajnálom õket, hogy ilyen szerencsétlenek, hogy ennyi természeti csapás éri õket.
Hát csak ennyi lett volna a hozzászólásom az elõttem lévõk - némely - zagyvaságaihoz. Engem nagyon bosszant, hogy léteznek ilyen emberek, akik a másik bajának örülnek. HÁT EZÉRT TART ITT A MI ORSZÁGUNK !!!!! A béka feneke alatt, és csak mindenkit az foglalkoztat, hogyan lett a másik gazdag - de hogy munkával keresse a kenyerét, ne pedig segélybõl éljen hónapról-hónapra, az el sem jut a tudatáig némelyeknek. A másik oldalról meg sokan vannak olyanok, akik kihasználják túlon-túl a jó pozíciójukat, és fölözönek ezerrel. Ez a másik véglet.
Az egy dolog, hogy az usa politikája bicskanyitogató. De az csak egy dolog.
Az amerikaiakat nem csak a politikájuk miatt utálják mindenhol a világon (izraelt kivéve), hanem azért, mert egy pökhendi, bunkó, tahó nép, amelyik nagyon el van szállva magától. Volt szerencsém elég sok helyen megfordulni a világon, és amit ezek mûvelnek, az vérlázító.
Nagyon jól jön nekik ez a kis hurrikán. Remélhetõleg senki sem hal meg, de menjen tönkre nekik minél több dolog, az majd egy kicsit anyagilag megviseli õket (az egyes embereket nem, mert annak fizet a biztosító, ha van neki biztosítása. Ha nincs, akkor így járt). Akkor talán kevesebb jut fegyverekre, háborúkra és egyéb aljaskodásokra.
Nem kellenek oda terroristák, bõven elég kéthetente egy-egy kiadós hurrikán.
Hehe, és a hurrikánoktól még biológiai azonosítókat sem tudnak venni (ujjlenyomat, DNS, stb).
szóval én is sajnálom az "átlagembereket" igy remélem világos mi is akart lenni az ott lent
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szerintem arrafelé is buszsoffõr, postás, zöldséges , stb. avagy "átlagember" fog meghalni ... bár remélem most kivételesen TÉNYLEG lelépnek a vihar elött.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
nekem sajnos van egy olyan érzésem hogy egyszerü emberek haltak meg és fognak meghalni buszvezetõk bolti eladók stb stb õket lehetne sajnálni
nekem se tetszik az amit az USA müvel mostanság de a nagy amerika utálat is kezd egy kicsit elmenni a hülyeség irányába
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
mivel már ilyen korán kapott egy vihar R betüt, ez azt jelenti, hogy lehet hogy a szeon végéig ki fognak futni az ábécébõl, ami még soha nem történt meg
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ja és itt már 280KM/h-ás szélrõl volt szó a vihar szeme körül.
Szép kilátások ... 😞
"New Orleans után az amerikai olajipar másik központját, a hatmilliós Houstont is fenyegeti a történelem harmadik legerõsebb vihara. Rita kétszáznyolcvan kilométer/órás szelekkel támad. New Orleans ugyan most feltehetõen megússza a csapást, ám Houstonból kitelepítik az oda menekített New Orleans-iakat is. Az összeomlás szombatra várható."
De jól járt aki N.O.-ból Houstonba menekült ....
Bush elvtársnak ideje lenne felülvizsgálnia a környezetvédelemmel kapcsolatos koncepcióját (is).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
egyebkent mind1 melyik oldalol nezi az ember, mindig csak par az aki igazan felelos.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
És egyebet nem tudok elmondani!
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
gyönyörûek, de nem mókásak és szerintem nem érdemli meg senki....
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX