• RealPhoenixx
    Sziasztok, bocsi hogy beleszolok:

1. Aki azt allitja, hogy a kornyezet szennyezesnek semmi koze ehez, az sztem jobb ha elobb tanul, mintsem .....
    2. Aki azt allitja hogy az amerikai nep nem tehet arrol hogy Bush ....., az sztem nezze meg hogy ki hogy valasztott a valasztasok idejen, etc, vagyis ez a szemely is jobb ha kicsit olvas, .....
    (tehat hiaba a csalasok, ha nincsen olyan birka, aki a farkast valasztja pasztornak)
    3. Aki azt emliti, hogy fegyverkezesre kevesebb jut: teljes mertekben igazad van, es egyetertek, s nem csak amerikanak amerikai teruletre juto fegyverkezesere ertem a dolgot, hanem van egy olyan allam a vilagban, amelyet szinte teljes egeszeben az amerikai nep tart el, ugymond a tudatan kivul, de sztem jopar embernek nem kell emliteni melyik ez a nagyon eros katonai allam, s ezen allam befolyasa is csokkenhet a kevesebb tamogatasi osszegbol adodoan, etc
    4. Terrorizmus: Bush alltal kijelentett terrorista ertelmezest magara Bushra is lehetne vonatkoztatni, hiszen van hurrikan ellen hatekony vedekezesi modszer, s megsem tett semmit Bush annak erdekeben hogy eljen vele, inkabb hagyta a dolgokat, hogy minnel tobb penzt lehessen "legalisan" nyulni, az ugynevezett ujjaepitesekre, etc
    5. Hatekony modszer: nevetseges a konferencia, amit amerikai tudosok rendeztek, hiszen egy egyszeru fizikai torvenyszerusegre nem is figyelve, hajmereszto butasagokat ecseteltek fel
    (ha hutod a hurrikan szemet, annak ereje csokken, kornyezetbarat technologiaval megoldhato a problema, vagyis: mi van a levegoben jelentos mennyisegben, amely kornyezetbarat anyag? -Nitrogen, mire hasznalhato: osszenyomod jo alaposan folyekony allapotba, es ha engeded kitagulni elegge jelentos hot von el a kornyezetetol, mire kell figyelni?? -mint minden ketelu fegyvernek, ennek is van hasznos es karos hasznositasi lehetosege, ugyanis ha nem a szemet hutod le, hanem a "palastjat" ugy a hurrikan ereje megnovekszik, ha viszont a szemet hutod, annak ereje jelentosen csokken, vagyis, nehany tartaly folyekony nitrogen, jelentos hurrikan ero csokkentest valt ki, s ezzel konkretan lehet szamolni -hotagulas, ill. hoelvonasi kepesseg, etc figyelembe vetelevel, vagyis itt jon a viszonylagosan pontos idozites szuksegessegenek kerdese, mivel maga a szem nem is annyira kicsi egy ilyen jelenseg eseteben)
    6. En csak azon amerikaiakat sajnalom, akik politikai befolyas gyakorlasi lehetoseguk reven, nem egy iszakos emberre szavaztak a valasztasok idejen "Bush 40 eves koraig onmaga alltal elismerten alkoholista volt" /ha vesszuk azt hogy mennyire gyakran mond igazat, sztem jobb ha nem hiszik el az emberek hogy ma mar nem az/, hanem egy nala eszesebb, tisztessegesebb, nem hatalom manias, koztiszteletnek orvendo szemelyre. Ezen szemelyekert kar ha meghalnak, de sajnos a sorsnak is van ironiaja, s nem csak az embereknek.

Vegezetul: a hurrikan problema megoldasomert sok sok penzt varok cserebe, bar ha alkalmazni is fogjak az eljarast, a sok hiena vegett ugyis csak hiu abrand a valamit valamiert jellegen alapulo elvarasom, ....... :)

NB: orulok hogy azert olykor latok itt ertelmes, illetve humoros felszolalasokat, szval csak igy tovabb mindenkinek :) sziasztok