• fistin
    Sztem csak sajnálni való nép az amerikai is. Hogy lehet vki ilyen TAHÓ, hogy azt állítja, megérdemli. Van joga ítélkezni bárki felett is? Honnan jött, az őskorból?
    Hogy az USA-nak olyan a politikája, hát olyan. A miénk talán jobb. Itt még talán rosszabb a helyzet, de itt kinyitjátok a szátokat ? Miért szóltok le másokat, mikor semmit sem tesztek az itthoni jobbulásért?
    Nagyon sajnálom őket, hogy ilyen szerencsétlenek, hogy ennyi természeti csapás éri őket.
    Hát csak ennyi lett volna a hozzászólásom az előttem lévők - némely - zagyvaságaihoz. Engem nagyon bosszant, hogy léteznek ilyen emberek, akik a másik bajának örülnek. HÁT EZÉRT TART ITT A MI ORSZÁGUNK !!!!! A béka feneke alatt, és csak mindenkit az foglalkoztat, hogyan lett a másik gazdag - de hogy munkával keresse a kenyerét, ne pedig segélyből éljen hónapról-hónapra, az el sem jut a tudatáig némelyeknek. A másik oldalról meg sokan vannak olyanok, akik kihasználják túlon-túl a jó pozíciójukat, és fölözönek ezerrel. Ez a másik véglet.