1421062838.jpg
  • Shiwo
    #4779
    pedig a LoT pont, hogy javuló tendenciát mutat, s szerintem az első évad volt a leggyengébb.. a 3. évad utolsó része speciel annyira elmebeteg lett, hogy olyat ritkán látni (:

    persze máshogy kell hozzáállni, míg az Arrow annó eleinte próbált darkosabb, realistább lenni, a Flash próbál drámázni, a LoT inkább a viccesebb, komolytalanabb irányba mozdult el, és jól is tette.. és igen, Mick Rory az egyik legnagyobb arc benne :D


    SupNat-nál meg készülj fel arra, hogy sokak szerint (meg IMDB értékelések alapján is) a 4-5. évad volt a TOP, és utána egy időre lejtmenetbe került.. bár ez is relatív dolog, átlagban nem voltak rosszabbak a későbbi évadok sem, mint mondjuk az első, csak hát már nem ahhoz viszonyították az emberek..

    a 9. évadban volt egy spin-off próbálkozós rész, ami messze a legrosszabb mind közül (rating 6, míg a második legrosszabb 7.1)

    viszont a 11. és 13. évad ismét elég korrektre sikerült, már-már megközelítve az etalon évadokat..


    de persze az összes CW sorozathoz úgy kell hozzáállni, h a célközönség a tinik és a nők.. a SupNat-ot statisztikák szerint több nő nézi (legalábbis amcsiba) mint férfi..(asszem ilyen 60-40% arányban) a DC-s sorozatoknál olyan egálban vannak, picivel (~5%) tán több a férfi néző..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2018.08.24. 13:43:40