Elég régóta nézem ezt a sorozatot(láttam az összes eddigi részt) és egy ideje olvasom az itteni hozzászólásokat is bár eddig nem volt kedvem regisztrálni ide is. Lement pár rész már ebből az évadból de én egyáltalán nem éreztem rossznak, vagy unalmasnak. Szerintem egyáltalán nem baj az, hogy egyenlőre nem tudni mi lesz az anyjukkal hisz nem lenne jó ha előre tudnánk mindent és mivel újra él legalább megszűnt az állandó lelkiismeret furdalásuk amiért nem tudták megmenteni.
Gondolom már akit érdekel a sorozat megnézte ezt a részt de azért inkább így reagálok erre a részre biztos ami biztos. Igen, előre tudtam én is, hogy az anyjuk fogja megölni a csajt mikor a földre került a tőr, kicsit sablonos de szerintem nem volt rossz döntés. Miért? Mert az anyjuk már egyszer abbahagyta a vadászatot és normálisan akart élni és most igaz megölte a nőt, hogy védje a fiát de ezzel egy újabb erkölcsi dilemma elé került ezzel. Nem baj az ha nem csak a találunk egy ügyet, megoldjuk, megyünk tovább séma szerint mennek a dolgok. az, hogy Sam megjátszotta, hogy elvágja a torkát az pedig nem nekünk szólt. Nem lehet mindig mindent egyszerűen pár perc alatt megoldani mert különben unalomba fullad az egész. Kellett egy kis kínzás és a nő nem tudhatta biztosra, hogy nem lett tényleg öngyilkos. Ő úgy tudta Dean halott és Sam nem tudhatta ha kiszedi belőle amit tudni akar életben hagyja-e plusz azt sem tudhatta mit hoz ki belőle az a szer amit beadott neki. Szerintem egyrészt a történet miatt nem nyomatták le vele a csajt, másrészt mégiscsak megkínozták előtte elég rendesen, a lábát sem tudta teljesen használni és be is volt drogozva így a véleményem szerint vállalható votl az a része is a történetnek.