1421062838.jpg
  • igit
    Újra itt, hát sokminden bejött, amit jósolgattam. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyre jobban tetszenek a dolgok, és beigazolódni látszik a feltevésem, miszerint egyre jobban haladunk a vége felé. :) Ugye, volt erről egy epizód.
    Elviekben Dean megváltozik, Crowley és Metraton nem szerepelt benne, tehát ők kimúlnak, ellenben abban nem lehet senki se biztos, hogy a jövőbeli Dean-nek nincs meg a karján a Káin jele. Célozgatnak most is arra, hogy nem fogja megúszni azt, hogy Sam-et lerendezze, és megölje, mert azért hívják Káin jelének. Tehát nem fogják megoldani a dolgot, veszteségek nélkül semmiképp, viszont Castiel életben marad ugye. Az első áldozat Crowley, de biztosan nem marad életben. Viszont Lucifer meg rejtőzködik valahol, mert ő meg mindenképpen visszatér.
    De Dean megváltozott, és nem fog visszatérni a régi önmagához. Ami kérdés maradt még, az Sam, és Lucifer ügye. Vagy benne él Samben, vagy pedig úgy menti meg Dean-t a jeltől, hogy alkut köt Luciferrel, hogy elfoglalhatja a testét. (Jövőbeli Dean nem emlékszik arra, hogy Sam miért mondott igen-t Lucifernek.) Szintén van a következő kérdés, hogy ha jövőbeli Dean meghal, mert a múltbeli Dean ezt látja, és Lucifernek igaza volt, minden ott kezdődik és ér véget, akkor a jövőbeli Deannek tudnia kellett már, hogy Lucifer mindenképpen meg fogja ölni és Castiel nem tudja megmenteni. Castielnek isten adta a feladatot, hogy mentse meg Deant, azért, mert tudta, hogy az nem fogja megölni a testvérét, Sam-et. tehát az igazán izgalmas rész azután következik, hogy eljut a történt odáig, hogy miért lett a jövőbeli Dean olyan, amilyen.

Crowley meg a pokol, hát tényleg egy mélygarázs. Királyhoz valóban méltatlan. Viszont az anyja meg egy idegesítő nőszemély, aki mindenbe belepofázik, ez meg ugye pár pokolbélinek nem tetszhet. Szegény Crowley.

Végre kezdenek beindulni az események. A jel továbbra is ott van Dean-en, megváltozott, ha Káinnak nem sikerült eltávolítani, majd pont Dean-nek fog menni. Jön Metraton megint, de most már tényleg nyírják ki, ha nem segít.

Mondjuk Crowley meg a fia még nincs ? :) Már csak ő hiányozna, a tökéletes családhoz.

Mi ez a 2-3 helyszín?

Elvileg az Universal Studió-ban forgatnak, ahol ugye a Született Feleségek, meg a Szellemekkel suttogó is lement. Ugye, van 1 parkjuk, tehát minden ház, ami egyes epizódokban volt, az ugyanaz a ház. :) Én ott voltam is, nekem ez szórakozásom, hogy felismerjem, éppen melyik házat használják fel az egyes részekben. :) Pl. Susan háza is sokszor volt már.

Crowley pokolján én se tudok napirendre térni azonban. :) Lehetne egy kicsit véresebb, díszesebb, olyan pokolhoz illő. :) Mert ha Lucifer idején is ilyen volt, hát akkor meg minek van gonosz egyáltalán. Crowley meg szerintem nem nyeli be az anyja viselkedését, nem tartanám hülyének, tudja, hogy a banya is átvágja.

Szóval lehet várni Március 18-ig, és szerdánként lesznek az epizódok.

Egyébként tiszta Rém Rendes családból Al Bundy felesége, Peggy, a banya. XD