-
Cyberdevil #3091 Nem hiszek benne h lesz még 1 évad. Ezt az évadot is úgy kellett kisírni, meg is látszik a minőségén. Kérdés h jensen és jared meddig írja alá a szerződést, ha jól tudom az apjuk is azért nem szerepel többet a sorozatban mert nem akarta aláírni a szerződést már. Imdb szerint egyiküknek sincs más aktív vagy tervezett projektje, illetve gondolom semmi komolyabb. Így Kripke nélkül nagyon nagy felelőtlenség lenne még 1 évadot betervezni, már tényleg mindent ellőttek amit el lehetett. Az eheti részben SPOILER* elvileg bent lesz a halál lovas *SPOILER elvileg. Ennyit arról h lezárják az angyalos poklos szálat az ötödik évaddal. Gondolom arra játszanak hogy maga a halál visszaadja Sam lelkét. Smallvile-ből 6 évadot láttam, azóta nem tudom mi van benne, de talán abban az univerzumban több a lehetőség mint itt. MErt ha úgy nézzük, magát az ördögöt is legyőzték, úgy ahogy, a családi biznisz, bármilyen szórakoztató is, nem húzhatják tovább, a nevesebb teremtményeket már legyőzték. A Castiel féle mennyháború lenne még érdekes szál, gondoljátok el, az égből lehullik vmi nagy és fényes, és mindenki azt hiszi hogy egy meteorit, paráznak az emberek, közben nem más mint 2 angyal bunyózik zuhanás közben, kicsit Darksiders feeling asszem, de tény h látványosabb lett volna mint h Castiel benyögi h gáz van, aztán 2-3 részenként utalnak rá 3 percben. A szörny alpha vadászat se volt rossz húzás, de most komolyan, ha megölik a fővezért, hogyan tovább? Kihal az adott faj? Ahogy előttem mondták már páran, a csúcson kellett volna abbahagyni, és az pedig az ötödik évad vége volt. Bármennyire is imádom a sorozatot, szeretnék rá úgy emlékezni és majd elővenni hónapokkal később hhú de jó volt, nem pedig úgy hogy megutálom azért mert pár ember nem képes megnyugodni és tönkreteszik a minőséget. Adják ki szépen díszdobozban az összes évadot, extrákkal, poszterek, autogramm, stb csecsebecse, még angolul is tutivétel lenne nekem.