1421062838.jpg
  • Csillagf3nyke
    Szerintem én is megvenném a díszdobozos kiadást! Bár azért én volt, hogy úgy néztem a részeket, hogy mielőtt lement magyar szinkronnal a tévében, előző este megnéztem eredeti nyelven... :D Tudom perverz dolog, de volt, ahol oltári rossz fordítások születtek... Mondjuk én jobban szeretem eredeti nyelven nézni, mert Sam és Dean hangja tökéletes.. és az után megnézni egy szinkronost.. hát nem kicsit fülsértő.. :D

A hatodik évad nekem sem jött be eddig - sajnos nagyon meglátszik Erik Kripke távozása - ugye ő volt az egész sorozat mozgatórugója - És most ugye már nem ő csinálja.. meglátszik rajta. Az a rész tetszett nagyon - talán a harmadik, vagy negyedik? -, amiben Bobby volt a középpontban. Na az nagyot ütött, erre mondtam, hogy igen, ez az igazi Supernatural! Hozzátenném, hogy azt pedig Jensen Ackles, azaz Dean rendezte! Nem is rosszul!! Szóval én is várom a befejezést, szerintem a csúcs a 4. évad volt.. az 5. is tetszett... de talán ott kellett volna abbahagyni.. ahogyan Kripke is tervezte.. Bár nem értem, akkor miért nem zárta le rendesen???