1421062838.jpg
  • Cyberdevil
    Én is felháborítónak tartom hogy nem szinkronizálják le és adják ki dvd-n szépen díszdobozban ahogyan kell. Tutira megvenném, de, ennek ellenére úgy néz ki, hogy a magyar népnek a való világ, meg az egyéb szutyok sz*r kell, már elnézést... Ez az évad pedig nekem hatalmas csalódás... Most sokan mondhatnák hogy akkor ne nézzem, de ez se úgy megy. Ez az abszolút kedvenc sorozatom, még anno az rtl klubbon botlottam bele késő este, azt hiszem a bloody mary-s rész ment, amin enyhén szólva össze sz*rtam magam a félelemtől.. :D Azóta követem a sorozatot és érdekel hogy mi történik vele. Viszont ez a hatodik évad... most őszintén, szerintem ilyet még én is tudnék csinálni, így 0 tapasztalattal ha én lennék a forgatókönyv író vagy az exkluzív producer, vagy aki ezért felel. Volt jó pár ötlet ebben az évadban eddig, ez nem kizárt, de 1-2 rész után olyan érzésem van hogy kb. 10 perc alatt dobták össze beszívva. Meg sem közelíti az első 5 évad színvonalát. Viszont akármilyen is eddig, továbbra is nézni fogom, mert mint említettem, a kedvenc sorozatom, és akár még vmi jó is kisülhet belőle. (van pár jó ötletem a befejezésre, hátha épp az egyik lesz a végeleges)