jó rész volt, Crowley megjelenése ütött a végén, hirtelen:D, ezekszerint a vámpírok alfáját ennyivel el is intézték ez nekem nagyon gyors volt. Ja és picit úgy érzem, hogy pont ez a Purgatórium dolog hiányzott a sorozatból, ami érdekes, erről nem tudok nyilatkozni még nem olvastam Dante könyvét, csak annyit tudok, hogy a Mennyország és a Pokol közötti "hely", ahová szintén lelkek gyűlnek...Majd idővel az is kiderül, mi a fő terve ott Crowley-nak, aki ezekszerint Lucifer után, ideiglenesen a pokol királya...Samuel pedig ultimátumot kaphatott, nem tehetett mást, viszont kiderült az is miért hozták őt vissza. Samnek a lelkét otthagyta a ketrecben, visszahozta egy lelketlen alakban, mely erősebb, mint volt, viszont a lelke így zálogba van, tehát egyelőre megölni sem tudják, hisz Sam nem kapná vissza a lelkét. Qvára agyafúrt egy démon nekem nagyon bejön a szerepe. Mellesleg Sam nagyon jól játsza a lelketlen pókerarcot. Kifejezetten tetszik ez a sztori, amit alkottak, ahogy haladunk előre egyre jobb lesz a sorozat!