1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem a rendőrfej nem volt gáz, több ilyen rész volt ami így kezdődött, hogy történt valami egy emberrel. Legdurvább kezdet még asszem talán a 3. évadban volt amikor egy vadászcsajt kapott el egy szellem és kibelezte nekem ez rémlik, na az volt pokoli kezdet, de volt egy pár, pl amikor 5. évadban volt a pókeres-öregedős rész akkor is úgy kezdeni, hogy a csávó elsorvad az öregségtől hirtelen és a csaj végignézi az is ütött:D:D

Prostis jelenetnél én is fogtam a fejem, gondoltam magamba Sam milyen gizda már:D meg az is bosszantott, hogy ilyen csinibabát kellett így belepakolni pár percre felesleges volt. Poénjaikat már ismerjük, ma a kocsi volt a humorközpont, és ez is tetszett nekem főleg mikor Castiel ráesett Sam kocsijára akkor hirtelen felnevettem egyet.

Lényegében nem vagyok elégedetlen amit lehet kihoznak a sztoriból az írok, csak annyit mondtam, hogy egy rész ezáltal sokkal hosszabb is lehetne nem tudnak mindent egyba paszírozni, túl gyors a menete a sorozatnak azt érzékelem, ugyanakkor nem sok minden derül ki, csak a cselekmények gyorsak nincsenek belazulva, talán most ebben a részben mikor előbújt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Castiel, akkor voltak jó párbeszédek, de aztán le se ültek máá ment a harc
    Szóval lényegében lassítani kéne kicsit, viszont alakul ez, mert végülis kiderült már kapásból 1-2 dolog.