1421062838.jpg
  • IXEMGabeo
    ez a rész kifejezetten tetszett mostmár kezd beindulni a dolog:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jó, hogy Castiel visszatért mondjuk csodálkozom pl hogy hozta vissza Bobbyt még az évadzárón, ezekszerint nem lett "előléptetve." nagy volt az ablakos jelenet és ez a Balthazer sztem fel fog még tűnni. Körvonalazódik miről fog szólni az évad, egyrészt a Mennybéli polgárháború megakadályozásáról, amibe közvetve kapcsolódnak az emberek is, mert most is ez a 3 zsaru eset ez 3 ember halála volt hirtelennyében. Harmadrészt pedig Samről és a nagyfaterről még nem derült ki minden, majd szép lassan a sorozat feltárja nekünk azt is hová tűnt Adam pl és hogyan és ki hozta fel Sam-et. Mintha azt éreznem a 6. évadba egyszerre szerettek volna egy kis szeletet belepakolni így azért ez ötletnek nem rossz csak akkor kb 50 perces kellene legyen minden rész, mert úgy éreztem mindenre nem tudnak időt fordítani. Már most tetszik az évad és sok a titok, de kicsit elcsépeltnek érzem. Megértem annyiból az írót is, hogy szinte baromi nehéz újat kitalálni és nem lehet megcsinálni, hogy tökéletesen minden ügyre időt fordítsanak. És még akkor a Lisa szálat ne is említsük húú lesznek itt még bonyodalmak, mindenesetre ebben a részben picit a nyomozás került háttérbe miután már megtudák h Balthazor az, aki Castiel egykori haverja volt és most Mózes botokat ad el lelkekért cserébe.

Tehát akkor várom a következő részt, ez 10/8 nálam ez a rész, jó volt, de volt jobb is:)