DylanMckay#2787"Ha az USA-ból rendeled, egy ezressel olcsóbban kijössz kb :)"
Az tény hogy kb egy ezressel olcsóbb, a probléma az, hogy a Warner Brothers shop-ból magyar címre nem küldenek ki az ég világon semmit. Tehát elméletbe szépen hangzik hogy egy ezressel olcsóbb, de gyakorlatban önerőből, kinti ismeretség nélkül nem lehet ilyesmihez hozzájutni. Amúgy a 8500 forintos áron nekem 0 forint hasznom van, úgyhogy egyet kérek, aki soknak tartja az nyelje le a dolgot, ez van, ilyen szinten vannak már ilyen árak. Ha azért bele gondol az ember komolyan, kétszeres postaköltséggel azért átértékelődnek a dolgok..erősen...
Példának okáért, Ferrari F1-es rajongói póló 13-14 ezer körül van, és az még csak nem is Amerikából jön...
Én se ennyiért akartam árulni elhihetitek, de amikor kiderült hogy ide nem küldik ki, már muszáj volt belevágnom, mert be lett ígérve az embereknek...
"Azokat is jómunkásgyerekmelózók varják valamelyik kínai zugvarrodában..."
A póló nem kínai, és nagyon jó minőségű...
Ha van még kérdésetek, nyugodtan dobjatok egy mail-t, szívesen válaszolok, árral kapcsolatban is kompromisszumképes vagyok, de azt elakartam mondani hogy miért ennyi a póló amennyi.. rajongói cucc, slussz-passz