Szinte minden rész kapcsolódni fog a főszálhoz. A töltelékrészek is vinni fogják előre. Ez az angyalosdi meg elég érdekesen fog indulni, nem éppen olyanok lesznek mint amire számítanál. Végére majd jobban beindul, nekem elsőre annyira nem tetszett hogy odakavarták őket. A negyedik évadban már azért lesz sok csattanó meg dráma, sok minden kiderül a múltbeli eseményekről is. Szerintem mire a végére érsz majd kicsit változni fog a véleményed, és látsz benne egyediséget meg kreativitást. És szerintem ha végzel majd vele, akkor a nehéz indulás ellenére kimondottan várni fogod a folytatást. Majd írd le a véleményed ha végeztél, kíváncsi vagyok rá. A negyedik évad az, amiért érdemes volt túltenni magunkat a sok fantáziátlan részen. Én az első évadokban is láttam jó részeket, amik ki voltak dolgozva és tetszett, de igazából az első két évad értelmetlen, csak mennek a részek, nem kapcsolódnak igazán egymásba. Mondjuk azért az első évad vége, és a második inkább a családi bizniszről szól, kicsit kezdtek összeállók lenni a részek, de Azazel-en kívül nem igazán volt kapcsolat. Harmadik évadban Ruby egy üdítő színfolt, ott azért már emelkedett a színvonal. Végére már eléggé kinőtte magát, érdekes, sokaknak pont nem tetszik amilyen irányba haladtak, nekem kimondottan a végkifejlet tetszik.