Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
vicces egy rész volt 😄D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DöflingR
😊

valóban!
Malakai
Heroes volt és Supernatural is múlt idõ, az is volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ja hétfõn se prison break,se terminator,se heroes 😄 sztem supernatural lessz!
DöflingR
Ugye van új rész?😄 Csakmert Hétfõn prison break-ot nem adták le valami meccs miatt😄

broman191
<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

<#nevetes1>
Kandurex
<#fejvakaras>

😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BiG G
ismerõsen hangzik valahonnét <#ticking>

DöflingR
Lol micsoda nick név😄

jaja jártam így én is 😄
pl. most is a knight riderral.
csak úgy szoktam,hogy az elõzõ sorozat végére tekerek és eszembe jut,hogy láttam-e vagy sem :S
na már most az elõzõ végére tekertem és láttam ,hogy újat mutatnak --eszembe is jutott ,hogy a felirat késése miatt nem néztem vég a sorozatot -->tegnap pótoltam.

amugy nem csodálkoztok rajta,hogy ilyen gyorsan van felirat a legújabb részhez ?
mert én tegnap nagyon meglepõdtem,emlékeim szerint szombaton szokott csak felirat elkészülni: most meg péntek este már volt 😮
DöflingR
Jajj😄 Hogy lehet ezt kihagyni?😄

Kandurex
Bassz, elkezdem itt nézni a 4. -et, mondom valami nem stim, én ezekre az ismétlõ részekre nem emlékszem...kihagytam a múlt heti adagot!<#wilting>

Nem baj, ma kettõt nézek <#vigyor2>

Shep
Spoiler lehet

Hát ez a rész valahogy nem volt az igazi (még az a szerencsétlen sem változott át), és megint elõszedték ezt a 2. évadban oly idegesítõ egymással nem békélõ testvérek figurát, remélem nem mennek el megint ebbe az irányba. Na és ki a frász volt ez a Trevisz, nekem nem rémlik korábbról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
mostanra megnéztem én is, és egyáltalán nem volt rossz rész szerintem. picit laposabb, de Sammy karakterfejlõdése érdekes, meg ahogy kiállt Deannel szemben az igazáért. viszont már annyiszor ígérte hogy befejezi a démoni dolgait hogy én már tutira nem hinnék neki Dean helyében, sõt sztem lesz itt még ebbõl bonyodalom 😊

macselek
Tudom ám, pusztán leírtam a véleményem😊

BiG G
nem lehet mindig 10/10-es részeket csinálni, azokat a szezonnyitóra meg a zárókra tartogatják 😊

DöflingR
Én még nem láttam,de ne rontsd már el a kedvem 😄

macselek
Jó rész volt, de nem olyan jó, mint az elõzõk szvsz.

DöflingR
<#eljen><#eljen><#eljen>

Kandurex
vihetõ e04

DöflingR
mind1😄

mumpic
kansas 😊

DöflingR
Yep! A Kenses is fasza😄

BiG G
supnatos zenék a legjobbak komolyan mondom 😊 már van egy külön playlistem is csak ilyen zenékbõl^^

DöflingR
Már megvan 😊

AC/DC - You Shook Me All Night Long

DöflingR
Lehet hogy le lett már írva,de mi annak a számnak a címe ami a S04E01-ben szól az elején?😊 THX

Challanger
Csatlakozom...állat rész volt megint. Eddig a 4. évad 100%-os. Csak így tovább...
DöflingR
NAgyon ott volt ez a rész is! (Y)

Ez az évad istenkirály eddig😄!!!!ÁÁÁ az eheti résztõl még mindig sokkolva vok😄

Egyre több dolog derül ki a "végkifejlettel" kapcsolatban...
De még mindig arra vagyok kivancsi hogy a Sárga Szemû mit tervezett a kiválasztott gyerekekkel és mit értett a "Végjáték" alatt, amitõl még a fentiek is tartanak...
Ha jol vettem le akkor a fentiek kezdenek félni Sam erejétõl vagy mi?!
Kivancsian várom mit hoznak ki ebbõl az évadból, mert ha igy folytatják akkor sztem nagyon kemény dolgok lesznek még!!!
limperatore
iszonyat jó rész volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Malakai
Az lehet, viszont az is, hogy amikor a készítõk fix évadra terveznek és a csatorna ezt nem tartja tiszteletben, akkor elõfordulhat, hogy amint tudnak a fõbb kreatívok elkezdenek elszállingózni a sorozattól.
Mellesleg vannak ám olyan esetek, amikor a csatorna tiszteletben tartja (vagy szerzõdés), hogy bizonyos számú évad lesz az adott sorozatból és annak bizony vége, amikor vége...
Természetesen attól még nem kizárható, hogy a Supnatnál is erõltetné a CW a folytatást, de biztosra se vehetõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Az csak a piac mûködési elvét volt hivatott szemléltetni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
többet nem bocsátkozok ilyen témákba, maradjunk annyiban hogy isten éltesse még sokáig a supernaturalt 😊 meg azért azt is hozzáfûzném hogy a barátok közt és a supernatural nézõközönsége között van némi észbeli eltérés szerintem 😄

de hogy újat is mutassak: íme a következõ heti rész promója. vajon ez melyik bibliai vészrõl fog szólni?

Shep
Nem, múlt héten tényleg nem volt még ilyenkor felirat, mivel Sethnek magánjellegû dolgai voltak.

Egyébként az egy dolog, hogy szerintünk az a jó, ha kerek a sorozat és idõben van lelõve, de amíg a nézettség megvan addig a sorozat következõ részei be lesznek rendelve. Tök mindegy, hogy 40 percen keresztül csak egy Dean fénykép látható, ha nézettség van lesz köv. évad. Pl. ott van a Barmok Közt 11 éve megy gyakorlatilag ugyanaz történik 11 éve csak néha kicserélnek 1-1 embert, de a nép nézi, tehát nem lövik le.

a-a arra célzott,hogy mindennek van határa,tudni kell abbahagyni!
ha nem huzzák el nagyon akkor kapunk egy pár évados faintos sorozatot.
pl. a smallvilel( bár nem láttam) de azt mondjak már nem jo-sztem ezt elhuzták nagyon és az nem jo senkinek sem,ami nem megy nem kell erõltetni😄
szal röviden arra gondolt hogy ha eljön az évad és nem tudnak vmi jót kitalálni akkor inkább hagyják abba minthogy folytassák a sorozatot.

amugy én emlékszem rosszul,hogy múlthéten nem volt még szombaton ilyenkor felirat?
Shep
Hát én csak a 75-üs hszt olvastam abból pedig ez jött le 😊

BiG G
lustáknak: HA EGYSZER eléri a Supernatural azt a szintet hogy már nem tudnak újat kitalálni, NA AKKOR kell lelõni. tömören errõl hadováltam sokat pár hsz-el ezelõtt.

az eddigi 3 lement részbõl ítélve még nagyon is tudnak újat mutatni nekünk, és remélem ez így is marad.

egyébként szerintem ez az évad konkrétan a pecsétekrõl fog szólni, hogy minnél többet megvédjenek, de van egy olyan sanda gyanúm hogy a végén elszabadul VALAMI. vagy Lucifer, vagy nem. de most a harmadik részben is valami nagy dologról hadovált a yellow eyed demon. ha pedig így lesz akkor biztosítva van még a következõ évad témája is. mondjuk ha egyszer legyõzik Lucifert akkor nem tudom mi marad hátra...

BiG G
nem figyeltek eléggé srácok 😊 nem azt mondtam hogy most kellene leállítani. pár hsz-el ezelõtt sem, olvassátok el újra. szövegértelmezés meg ilyenek 😊

Shep
Pár hsz-el ezelõtt még a leállításról magyaráztál, most meg. Érdekes.

Valóban nagyon jó rész volt! Szerinted is most kellene leállítani a sorozatot mint a #1175 hsz-ben írva vagyon? <#taps>

BiG G
uramatyám... eddig minden rész 220 volttal ütött. ha így folytatódik a évad akkor a legjobb lesz mind közül.

macselek
Tök jó volt ez a rész is.

DöflingR
Reméljük, nem akarok még egy sorit a "lomtár"-ba tenni 😊

Hagyjuk ezt a készítõkre és reménykedjünk hogy nem fogy el a kreativitás és a pénz.

DöflingR
Hát.. Valószínû😄

II Rocky II
azért lucifer kicsit nagy falat lenne nekik sztem 😄

24 - Exile -Nov.23

gbc csabika
Én is úgy tudom, hogy öt évad lesz. Egyébként lehet h ebben csak elszabadul Lucifer(ha elszabadul) az ötödik évad pedig arról fog szólni, hogy hogyan küldik vissza. Ez természetesen csak találgatás, de ha emlékeztek a harmadik évadnak is az adott lökést, hogy a második végén kinyílt a pokol kapuja.