1421062838.jpg
  • Szolnokboy1
    én most nyáron kezdtem el nézni a sorozatot, mert sokan mondták, hogy így meg úgy meg hűdejó. jelenleg a 3x12-nél tartok, de szinte kínszenvedés volt eljutnom idáig. az első két évad gáz volt, nem tudom szépíteni. a gagyi horrorfilmes panelek egymásra dobálva, ahogy esik úgy puffan alapon, rémgyenge színészi játék (ez a Padalecki gyerek valami óborzalom, semmi színészi tehetség nem szorult belé, Acklesnek legalább komikusi vénája van, amellett, hogy szigorúan tud nézni) és ami a legfájóbb, szemet szúró következetlenségek, logikai bukfencek. csak pár példa hirtelen: mindenki leszarja, hogy embereket gyilkolásznak orrba szájba, utcán főbe lőnek valakit fényes nappal, szemtanú nincs, nem körözik az Impalát, amiből biztos nagyon sok rohangál. a második évad végén a nagyonokos sárgaszemű démonnak annyi esze nem volt, hogy kivegye abból a szaros coltból a golyót, pedig akkor már egy éve nála volt. ilyenek. na meg a vérgagyi részek, mint a bogaras (WTF?) az első évadban, meg a szellemautós (WTF???) ugyanott.
    a 3. évad elejétől viszont mintha összeszedték volna magukat az írók, érdekes, izgalmas, jól megírt történetek, a poénok néha nagyon is jók, nagyon remélem, hogy így is marad.